Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Χρυσές διακρίσεις των αθλητών του ΓΑΣ Ολύμπιος Κατερίνης στη Μόσχα!

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΑ «ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ
Σάββας Χιονίδης: «[…] Δίνετε κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και χαράζετε τους δρόμους για το πώς πρέπει να αγωνίζεται η νέα γενιά. Συγχαρητήρια, μας κάνετε περήφανους»

Μέλη της διοίκησης, προπονητές και πρωταθλητές του ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ Κατερίνης  υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχείο,  ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, με αφορμή τις σημαντικές διακρίσεις, τις οποίες πέτυχαν οι αθλητές του συλλόγου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, το οποίο διεξήχθη στη Μόσχα.

Ειδικότερα, στην συνάντηση, στην οποία παρέστη και η αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου Παρτσαλίδου συμμετείχαν: ο υπεύθυνος του συλλόγου Γιάννης Τοπαλίδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νικόλαος Ουσταμπασίδης (& βετεράνος αθλητής), ο coach της αποστολής Γεώργιος Καρυπίδης, η συνοδός – διερμηνέας Ελένη Ζουρελίδου και οι διακριθέντες αθλητές, οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 8 χρυσά, 2 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια.

Σάββας Χιονίδης: «Δίνετε κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό»

 Απευθυνόμενος στην αντιπροσωπεία του ΓΑΣ Ολύμπιος Κατερίνης, ο Δήμαρχος σημείωσε: «Το Παγκράτιο, ένα πανάρχαιο άθλημα, το οποίο συνεχίζει τη διαχρονική του πορεία έως σήμερα διακηρύττοντας υψηλά ιδανικά, όπως η ευγενής άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, έχει αποδείξει ότι σέβεται και υπηρετεί τον αθλητισμό, τον πολιτισμό. Ο Δήμος Κατερίνης, αρωγός πάντα στις πρωτοβουλίες των αθλητικών φορέων του τόπου, επενδύει στον αθλητισμό και στηρίζει κάθε αθλητικό φορέα, που τον προάγει. Συγχαίρω την διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές του ΓΑΣ Ολύμπιος Κατερίνης για την συστηματική, δημιουργική δουλειά, που όπως αποδεικνύεται φέρνει αποτελέσματα. Εύχομαι από καρδιάς σύντομα το Παγκράτιο άθλημα να συμπεριληφθεί και στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων».

Παράλληλα,  ο Δήμαρχος επισήμανε χαρακτηριστικά: «Το μέγεθος της επιτυχίας σας είναι μεγάλο, όπως επίσης και το μήνυμα που περνάτε. Δίνετε κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και χαράζετε τους δρόμους για το πώς πρέπει να αγωνίζεται η νέα γενιά. Συγχαρητήρια, μας κάνετε περήφανους».

Αγώνας για τον αθλητισμό και τη νεολαία

Από την πλευρά τους, τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου  αφού ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κατερίνης για την υποδοχή τόνισαν μεταξύ άλλων: «Το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ εργάζεται άοκνα για τον αθλητισμό και τη νεολαία της περιοχής μας. Απόδειξη τα αποτελέσματα και οι πρωτιές των παιδιών μας. Βασική μας προσπάθεια και στόχος οι αθλητές μας να είναι ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικοί στους αγώνες που λαμβάνουν μέρος, σε αυτό το πανάρχαιο άθλημα που όλοι προσπαθούμε να αναβιώσει όπως του αξίζει».

Στην συνάντηση όπως προαναφέρθηκε παρέστη και  η αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου  Παρτσαλίδου, η οποία αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια «στην πορεία και στις διαχρονικά μεγάλες επιτυχίες του ΓΑΣ Ολύμπιος Κατερίνης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου