Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ζήτησε να φύγει ο Λαζαρίδης-Θέλει το εκτός έδρας τρίποντο στην Καρδίτσα

Την ελευθέρας του ζήτησε ο Χρήστος Λαζαρίδης ώστε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε ομάδα της αρεσκείας του. Ο λόγος της απόφασης του αυτής είναι η διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα στον έμπειρο ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών του Πιερικού με την διοίκηση του συλλόγου και με μια συμφωνία που ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ποδοσφαιριστή υπάρχει απο το καλοκαίρι μια εκκρεμότητα η οποία ποτέ δεν διευθετήθηκε αλλά αντιθέτως δυναμιτίστηκε με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις οι οποίες έφεραν την κατάσταση σε σημείο μηδέν και με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να απουσιάζει απο τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Πλέον όλα δείχνουν πως ο Πιερικός χάνει ένα σημαντικό του στέλεχος, απο τα λίγα που διαθέτουν εμπειρία στην κατηγορία, αφού οι παρούσες συνθήκες καταδεικνύουν πως "έχει ραγίσει το γυαλί"...

Το παιχνίδι με την Αναγέννηση στον ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Καρδίτσας, αποτελεί κομβικό σημείο για την ομάδα της Πιερίας. Κι αυτό γιατί οι γηπεδούχοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς κανέναν βαθμό σε 3 αγώνες μέχρι τώρα και θα ζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
Απο την άλλη ο Πιερικός με 1 βαθμό συγκομιδή μέχρι τώρα, δε θα έχει πολλές ευκαιρίες να αποσπάσει εκτός έδρας θετικά αποτελέσματα στο μέλλον αν δεν ξεκινήσει νωρίς να μαζεύει βαθμούς βελτιώνοντας την θέση του και κερδίζοντας συνάμα την καλή ψυχολογία που θα χρειαστεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου