Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης για ιερό σκοπό στο κλειστό του Αγ. Σπυρίδωνα!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης για ιερό σκοπό, διοργανώνουν Πολιτιστικοί, Αθλητικοί, Τουριστικοί Σύλλογοι και η Εκκλησία από τους οικισμούς του Αγίου Σπυρίδωνα και της Λεπτοκαρυάς, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, στις 8.00 το βράδυ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Σπυρίδωνα, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου -Ολύμπου.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας, θα δοθούν σε δύο νέους συμπολίτες μας, ως ενίσχυση στην προσπάθειά τους για ανάρρωση, από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν. 
Μουσικοί, ερμηνευτές αλλά και πλήθος εθελοντών, ενώνουν τις δυνάμεις τους σ΄ αυτή τη συναυλία προσφοράς στον συνάνθρωπο. Η γνωστή ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαραγκόζη έρχεται από την Αθήνα και συμπράττει με τον Μπάμπη Βελισσάριο, σε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι Γιάννης Παρλαπάνος, Φιλιώ Σέρβου, Στέλιος Χαλάτσης, καθώς και η Ορχήστρα Νέων Δίου, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πατρή.

Ο Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος και η Δημοτική Αρχή, προσκαλούν τους πολίτες να στηρίξουν το έργο των εθελοντών, σ΄ αυτή την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή που δοκιμάζεται η ανθρωπιά όλων μας, στέλνοντας όλοι μαζί το μήνυμα ότι η σύμπραξη όλων των δυνάμεων μπορεί να κάνει θαύματα.

Οι Φορείς που ανέλαβαν την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της συναυλίας, είναι από τον Άγιο Σπυρίδωνα οι: Ενορία Αγ. Σπυρίδωνα, ΑΜΣ «Όλυμπος», Σύλλογος Σαρακατσαναίων «Ο Κατσαντώνης», Πολιτιστικός Σύλλογος, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγ. Σπυρίδωνα και η ΠΕΣΚΟ. Από τη Λεπτοκαρυά οι: Ενορία Αγ. Νικολάου, Φιλόπτωχο Ταμείο Αγ. Νικολάου, ΑΜΣ «Μύτικας», ΑΜΣ «Όλυμπος», ΜΑΣ «Μέγας Αλέξανδρος», Α.Σ. «Ερμής», Πνευματική Κίνηση Λεπτοκαρυάς, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών «Εμμανουήλ Κριαράς», Πολιτιστικός Σύλλογος «Ορφέας», Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων, Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Τουρισμού, Φορέας Τουρισμού, Ανάπτυξης και Προβολής Λεπτοκαρυάς.

Λιτόχωρο 19 Οκτωβρίου 2018
Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου