Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ο «έλεγχος» των «ξενιτεμένων» του Πιερικού Αρχέλαου!

Πάμε μία βόλτα στα παρκέ της χώρας να δούμε τι έκαναν οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγορίων.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε 0/1 δίποντα, δύο αμυντικά ριμπάουντ και υπέπεσε σε ένα φάουλ σε 7’ 22” συμμετοχής τον νικηφόρο αγώνα της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 91-71 σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, δεν είχε συμμετοχή ο Αχιλλέας Γραβάνης, στην νίκη του Κόροιβου Αμαλιάδας με 86-72 κόντρα στο Μαρούσι, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Συμμετοχή είχε ο Πρόδρομος Ζησόπουλος στη νίκη του Τρίτωνα με 88-83 κόντρα στο Παγκράτι για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ ο Αναστάσης Πρισκομάτης σημείωσε δύο πόντους στην εντός έδρας ήττα του Παπάγου από την Δάφνη Δαφνίου.

Δεκατρείς πόντους με ένα  τρίποντο σημείωσε ο Κώστας Τσιρογιάννης στη νίκη του Ερμή Λαγκαδά με 79-71 επί του Φίλιππου Βέροιας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ στην ήττα του Μακεδονικού από τους Ίκαρους Σερρών με 81-65 ο Θάνος Κοντσές πέτυχε πέντε πόντους με ένα τρίποντο.

Κώστας Φακοπουλίδης στη νίκη του Αιγάλεω επί του Πέρα με 82-74, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας σημείωσε τρεις πόντους με ένα τρίποντο. Τέλος, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας η ΜΕΝΤ νίκησε τον Ζέφυρο με 87-62 τον Ζέφυρο με τον Χάρη Χατζηλάμπρου να έχει συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου