Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Αντίπαλος με τον Αχιλλέα ο Δημήτρης Δημηνάς - Θα χαρώ πολύ που θα δω τους πρώην συμπαίκτες μου!

Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας, λένε Αρσένος, Στουρνάρας, Δημηνάς
Έκαναν δηλώσεις στο Magnesiasports ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού και οι δύο παίκτες
Να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του θέλει ο Γ.Σ. Αλμυρού στο κυριακάτικο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εντός έδρας, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις των δύο πρώτων αγωνιστικών.
Ο Στέλιος Αρσένος υπολογίζει αυτή τη φορά και στον Στέλιο Αλεξανδρή, που ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο, αλλά υπολογίζει επίσης και στη βοήθεια των φιλάθλων, ώστε να γίνουν ο δωδέκατος παίκτης, όπως δηλώνει στο Magnesiasports.
Αναλυτικά τα λόγια του:

«Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Αρχικά, κάναμε μια ιδανική πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο μας, μία μεστή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο με βαριά φανέλα, ενώ θα μπορούσαμε να δώσουμε και μεγαλύτερη έκταση στο σκορ. Όσον αφορά το παιχνίδι στην Άμφισσα, έγινε ένα πρώτο ημίχρονο αρκετά ισορροπημένο δίχως πολλές φάσεις. Όμως, στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε καθολική υπεροχή και δεν επιτρέψαμε στον Φωκικό να μας απειλήσει. Είναι ικανοποιητικός ο ένας βαθμός, όταν αγωνίζεσαι μακριά από την έδρα σου, ωστόσο μας μένει πικρία, διότι δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, γιατί είμαστε μία οικογένεια, έχουμε τη διοίκηση δίπλα μας, που μας στηρίζει  και έναν πρόεδρο σοβαρό και επαγγελματία στον χώρο του Αλμυρού.

Το παιχνίδι της Κυριακής δε θα είναι εύκολο. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είναι μία ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία, που έρχεται από εντός έδρας ήττα και θα θέλει σίγουρα να πάρει αποτέλεσμα, για να ρεφάρει. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας, για να γίνουν ο 12ος παίκτης και να μας ωθήσουν σε ακόμη μία νίκη».

Στουρνάρας: «Να έρθει μαζικά στο γήπεδο ο κόσμος»

Σε ανάλογο τόνο σε ό,τι αφορά την παρουσία του κόσμου ήταν και οι δηλώσεις στο Magnesiasports του πολύπειρου Βαγγέλη Στουρνάρα:

«Το ξεκίνημα ήταν θετικό. Έχουμε πάρει τέσσερις βαθμούς με μία δίκαιη επικράτηση στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και μία ισοπαλία με τον Φωκικό, όπου δεν απειληθήκαμε και είχαμε τέσσερις τελικές προσπάθειες, που μπορούσαν να είχαν γίνει γκολ. Όμως δεν κοιτάμε πίσω. Η ομάδα μας έχει τέσσερις βαθμούς και συνεχίζουμε.

Την Κυριακή παίζουμε μία ομάδα, που την τελευταία επταετία περίπου έχει πολλές εμπειρίες στη Γ’ Εθνική. Όλες τις ομάδες για να τις κερδίσεις, θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και σε σεβασμό. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τον Αχιλλέα, πρέπει να τον σεβαστούμε και να παίξουμε πάρα πολύ δυνατά, για να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στη νίκη, αν έχουμε την εικόνα, που είχαμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Είναι κι ένα εντός έδρας παιχνίδι και δεν πρέπει να υπάρχουν απώλειες. Πάνω σ’ αυτό το κομμάτι θέλουμε και τη συμβολή του κόσμου. Θέλουμε να μας στηρίξει πάρα πολύ, να έρθει μαζικά στο γήπεδο. Η ομάδα παίζει στη Γ’ Εθνική, η διοίκηση είναι τυπική απέναντί μας και κάνει μεγάλη προσπάθεια και εμείς και το προπονητικό team χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου».

Δημηνάς: «Χαρά μου που θα δω τους πρώην συμπαίκτες μου»

Σε ό,τι αφορά τον νεαρό αμυντικό μέσο, Δημήτρη Δημηνά, επισήμανε από την πλευρά του στο magnesiasports:
 «Το ξεκίνημα ήταν πάρα πολύ θετικό. Αρχίσαμε με μία νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ και με τον Φωκικό την περασμένη Κυριακή ήμασταν πάρα πολύ καλοί και σοβαροί. Η ομάδα δούλεψε επαγγελματικά και τώρα έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι στον Αχιλλέα. 
Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα που αντιμετωπίζουμε την πρώην ομάδα μου και θα χαρώ πολύ που θα δω τους πρώην συμπαίκτες μου. Δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε για ένα καλό αποτέλεσμα, που θα είναι η νίκη. Θα είναι μεγάλη χαρά να είναι κοντά μας ο κόσμος, τον χρειαζόμαστε και όπως μας στηρίζει η διοίκηση, θέλουμε και τον κόσμο να έρθει δίπλα μας να μας βοηθήσει να κερδίσουμε».
Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου