Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Δεν υπογράφει την παραίτηση του ο πρόεδρος - Κατέθεσε την δική του ο Κεραηλίδης!

Δυσάρεστες εξελίξεις προμηνύονται στα διοικητικά του Πιερικού και κατ΄επέκταση στον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας. Ο Παναγιώτης Διακουμάκος δεν υπογράφει το έγγραφο της παραίτησης του, εμπαίζοντας τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας.
Το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται και στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, με τους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές και το τεχνικό τιμ να παραμένουν απλήρωτοι.
 Πλέον όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνες διαστάσεις για τον Πιερικό, με την σημερινή διοίκηση να συνδέει όπως προμηνύεται την συμμετοχή της στην χειρότερη εξέλιξη στην ιστορία του συλλόγου, με μια αρρωστημένη κατάσταση που οδηγεί μαθηματικά στην πτώση της ομάδας στις τοπικές κατηγορίες.

Αύριο υπάρχει στο πρόγραμμα το παιχνίδι κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας με τον Αετό Καταλωνίων στο Α΄ΔΑΚ, χωρίς να ξέρει όμως κανείς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, ενώ την Κυριακή ο λαβωμένος ηθικά και ψυχικά Πιερικός, θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο τοπικό ντέρμπι της Πιερίας.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρης Κεραηλίδης, παραιτήθηκε απο το Δ.Σ. του συλλόγου, καταθέτοντας μάλιστα και επίσημα το έγγραφο παραίτησης του, το οποίο πρωτοκολλήθηκε.  Είναι η μόνη έγγραφη παραίτηση μέχρι τώρα, με τον Κεραηλίδη να δείχνει ξεκάθαρα πως σέβεται τον εαυτό του και τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής.
Η κίνηση του αυτή, αναμένεται να έχει μιμητές σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε απο το τελευταίο σημερινό Δ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ (ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ)ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ "ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ" ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΟΦΣΑΪΝΤ". ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΦΤΥΝΑΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή