Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Γκολάρα νίκης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου!

Εντυπωσιακό και συνάμα ιστορικό ήταν το γκολ που πέτυχε ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου στο Παλαιοχώρι. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, ο οποίος μετακόμισε το καλοκαίρι στη Νίκη Αγκαθιάς μετά από πολυετή θητεία στον Αιγινιακό, «εκτέλεσε» με απευθείας εκτέλεση κόρνερ τον Αρη Παλαιοχωρίου οδηγώντας την ομάδα της Ημαθίας σε ξεκίνημα με το δεξί στη Γ’ Εθνική.

«Επιδίωξή μου ήταν να στείλω τη μπάλα δυνατά προς τα μέσα και με κατεύθυνση προς την εστία, έτσι ώστε είτε τη βρει κάποιος είτε όχι να μπει στα δίχτυα. Τελικώς, η μπάλα μπήκε κατευθείαν στα δίχτυα. Στόχος μου είναι αυτός όταν εκτελώ στημένα και έχω φτάσει πολλές φορές στο παρελθόν κοντά», δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου.

«Το ήμισυ του παντός»

Σε ό,τι αφορά το νικηφόρο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, τόνισε: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Είχαμε κάποια προβλήματα, δεν ήμασταν 100% έτοιμοι, όμως, καταφέραμε να κερδίσουμε. Τέτοιες νίκες απέναντι σε ομάδες όπως ο Αρης Παλαιοχωρίου σε βοηθούν και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Αν συνεχίσουμε έτσι με σκληρή δουλειά, θα πετύχουμε εύκολα τον στόχο της σωτηρίας». Ακολουθεί για τη Νίκη Αγκαθιάς η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Κυμίνων. «Για να δώσουμε αξία στη νίκη επί του Παλαιοχωρίου πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου