Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Θυρανοίξια του Ναϋδρίου Αγίων Θεοδώρων και Εκδηλώσεις Ποδοσφαίρου σήμερα απο την ΕΠΣ Πιερίας

Θυρανοίξια του Ναϋδρίου Αγίων Θεοδώρων και Εκδηλώσεις Ποδοσφαίρου για το Πανευρωπαϊκό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Grassroots Week» από την  ΕΠΣ Πιερίας, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου.


Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιου, θα τελεστούν τα θυρανοίξια του ναϋδρίου “Άγιοι Θεόδωροι” στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσο, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Το μικρό εκκλησάκι στα δεξιά της κεντρικής εισόδου του Αθλητικού Κέντρου, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Θεόδωρου Παπαδόπουλου, πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 και επί σειρά ετών παράγοντα και εργάτη του Πιερικού Ποδοσφαίρου.

Παράλληλα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ, θα διεξάγονται από ώρα 10:30 π.μ. οι Εκδηλώσεις Ποδοσφαίρου στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Προγράμματος «Grassroots Week» της UEFA, το οποίο είχε αναβληθεί την προηγούμενη Κυριακή λόγω των καιρικών συνθηκών.

Καλούνται οι παράγοντες όλων των Σωματείων μας, καθώς και όλοι οι φίλοι του Ποδοσφαίρου, να τιμήσουν με την παρουσία τους τις Εκδηλώσεις της ΕΠΣ Πιερίας το ερχόμενο Σάββατο, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Νέας Εφέσου.

    Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας
Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Κ. Τόκας                                  Δημήτριος Β. Τσακνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου