Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Μιχάλης Ζιώγας - Κύριος ήρθε, κύριος έφυγε (ΞΑΝΑ)!

Τα τελευταία χρόνια πέρασαν πολλοί προπονητές εκτός Πιερίας απο τον Πιερικό. Υπήρξαν απο όλους καλές και άσχημες στιγμές (και είναι λογικό αυτό), με κάποιους να έχουν μείνει στη μνήμη των φιλάθλων με θετικές και ωραίες αναμνήσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Μιχάλη Ζιώγα, που φεύγει για μια ακόμη φορά με ανάμικτα συναισθήματα απο την Κατερίνη αλλά και με την πικρία πως δεν σεβάστηκαν το όνομα και την ιστορία του.  Η τρίτη αυτή φορά που κλήθηκε και ανέλαβε το "βαρύ" φορτίο του φετινού Πιερικού, ήταν και η συντομότερη.
Θα πρέπει να αναφερθεί όμως ότι για μια ακόμη φορά ήρθε, κι έφυγε σαν κύριος. Χωρίς να κακολογήσει κανέναν, χωρίς να δημιουργήσει θέματα και λειτουργώντας με σεβασμό στο όνομα και την ιστορία του Πιερικού.
Σημαντικό δε, ότι σεβάστηκε και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι κουράστηκαν απο τις υποσχέσεις της ...Δευτέρας και της Παρασκευής...

Όπως και να έχει, ο Μιχάλης Ζιώγας δεν είναι ένας τυχαίος προπονητάκος της σειράς κι ούτε με αυτό τον τρόπο μπορεί να τον αντιμετωπίζει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος ο οποίος αποφασίζει να κάνει τον παράγοντα στον χώρο του ποδοσφαίρου επειδή του αρέσει να βλέπει μπάλα στην τηλεόραση και απο τις κερκίδες. Ο Μιχάλης Ζιώγας αποτελεί κομμάτι του ίδιου του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ζωντανό του κύτταρο, γιατί το τίμησε με τις παρουσίες του τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν άνθρωπος στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ιστορία του ποδοσφαίρου έχει αποδείξει (και πάντα φαίνεται αυτό μακροπρόθεσμα), ότι όποιος δεν σέβεται των συλλόγων και τις αξίες των ανθρώπων που πρόσφεραν απο οποιονδήποτε χώρο, (ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ, με πράξεις και όχι με λόγια), το ίδιο το άθλημα τους αποβάλλει.
Και αργά ή γρήγορα, γίνονται ΠΑΡΕΛΘΟΝ...
Και η ιστορία, επαναλαμβάνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου