Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Στο πρωτάθλημα υποδομών της Ε.Π.Σ. η Ακαδημία των Πιερίδων Μουσών

Δυναμικά ξεκίνησε την φετινή περίοδο η Ακαδημία των Πιερίδων Μουσών στοχεύοντας να αναπτυχθεί και να αποτελέσει βασικό πυρήνα υποδομής του ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία.
Με σχεδιασμό, πρόγραμμα και οργανωμένη τεχνική και προπονητική ομάδα έχει ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου να υλοποιεί τους στόχους που τέθηκαν.

Με προπονήσεις, φιλικά παιχνίδια χτίζεται ο κορμός της ομάδας της Ακαδημίας η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.
Το πρόγραμμα των αγώνων αρχίζει το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου και η οργάνωση και προετοιμασία της ομάδας εντείνεται.

Παράλληλα δεν σταματούν οι εγγραφές νέων κοριτσιών που θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια των Πιερίδων Μουσών. Την ιστορική ομάδα που 25 χρόνια στην Πιερία, γεμάτη εμπειρίες και γνώση, καταφέρνει να πρωτοπορεί και να ανταπεξέρχεται με επιτυχία στις προκλήσεις.
Η Ακαδημία γυναικείου ποδοσφαίρου «Πιερίδες Μούσες»  παίρνει πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών, δημιουργεί ευκαιρίες για άθληση, ομαδικότητα, συλλογική προσπάθεια. Χτίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία.


Για εγγραφές νέων κοριτσιών από 7 έως 13 χρονών στην Ακαδημία των «Πιερίδων Μουσών» τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:
- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ. και
- 6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου