Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΑΡΧΕΛΑΟΣ-Βόλεϊ: Οικογενειακό φιλικό με ενθαρρυντικά αποτελέσματα!

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
Ενδοοικογενειακό φιλικό των παγκορασιδων και της ακαδημίας βόλεϊ του Αρχελάου διεξήχθει στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου, του οποίου τα αποτελέσματα είναι παραπάνω απο ενθαρρυντικά. Παρουσία των γονέων, τα κορίτσια κατά διαστήματα έπαιξαν όμορφο βόλεϊ  δείχνοντας σε όσους το παρακολούθησαν την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα.

Η ένωση των 2 ιστορικών ομάδων της Πιερίας, Πιερικού και Αρχελάου, αρχίζει να αποδίδει καρπούς, καθώς όλο και περισσότεροι γονείς εμπιστεύονται στους 2 αυτούς συλλόγους τα παιδιά τους για να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας......

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου