Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Έφυγε σε ηλικία 54ων ετών ο Αλέκος Τρελλόπουλος

Έφυγε σε ηλικία 54ων ετών ο Αλέκος Τρελλόπουλος. Γνωστός και αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή μας, διέμενε στον τόπο καταγωγής του, τον Σβορώνο. Ο Αλέκος Τρελλόπουλος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα οποία του στέρησαν όπως αποδείχθηκε τη ζωή.
Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθές στον Σβορώνο.

Ένας δικός του άνθρωπος, ο γνωστός στον χώρο του ποδοσφαίρου και επιχειρηματίας Γιάννης Τρελλόπουλος, τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο:

"Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που τα συναισθήματα δεν περιγράφονται με λέξεις! Σήμερα το έζησα για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Ίνας άνθρωπος που δεν είχε μέσα του μίσος πάντα με το χαμόγελο στα χείλη ένας άνδρας με όλη την σημασία της λέξης!
Απο τα πρώτα χρόνια με έκανε να κολλήσω μαζί του από τα χειμωνιάτικα βραδιά οι δυο μας στο καναπέ βλέποντας τηλεόραση και τρώγοντας πίτσες και συζητώντας πράγματα που δεν μπορούσα να τα συζητήσω κάποιες φορές ούτε με τον ίδιο μου τον πατέρα! 
Απο εκείνα τα απογεύματα στο Σερίφη πάνω στο βουνό που έφταναν μέχρι το πρωί! 
Απο εκείνα τα μεσημέρια στο (γραφείο του) πίνοντας το ποτό του και πειράζοντας όλους! 
Απο εκείνα τα μπάρμπεκιου στην έπαυλη με ώρες προετοιμασία για να έρθουν όλοι όσοι θέλανε να περάσουμε όπως μόνο εσυ ήξερες! 
Απο εκείνα τα μεσημέρια της Κυριακής στο Μύλο....

Και αλλά πολλά που δεν γράφονται με λέξεις για τη έχουν γράφει στην καρδιά που τότε 15 παιδιού και σήμερα που σε αποχαιρέτησα ενός 27 άνδρα! Μας έφυγες νωρίς χωρίς να μπορέσουμε να κάνουμε και πολλά!!Αλλα η στεναχώρια θα κρατήσει για λίγο γιατί έφυγες όπως ήθελες ΟΡΘΙΟΣ σαν λιοντάρι όπως πάντα θα πας να βρεις και τον ΠΑΤΕΡΑ μου να τα πείτε όπως μόνο εσείς ξέρατε με ένα ουισκακι και ένα τσιγάρο στο χέρι!
Καλο ταξίδι αγαπημένε μου ΤΙΝΟΝ! Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ ο Δικός σου ΜΠΟΥΜΠΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου