Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 4-1 στους Νέους - Δυο γκολ ο Ασλανίδης!

Δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της η ομάδα του Παναγιώτη Αμανατίδη που δίκαια έφτασε στη νίκη με σκορ 4-1. Οι Νέοι της ΕΠΣ Πιερίας ήταν "καλοκουρδισμένοι" και ήξεραν τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια εξίσου καλή ομάδα όπως ήταν αυτή της Ημαθίας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας μετέτρεψαν σε γκολ τις ευκαιρίες τους και έτσι έφτασαν δίκαια στο τρίποντο της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος.

Μόλις στο 4΄θα χαθεί η πρώτη ευκαιρία για την Πιερία, με τον Ασλανίδη να παίρνει την μπάλα, να πλαγιάζει απο αριστερά και να σουτάρει δυνατά, για να περάσει παράλληλα με την εστία του Βάντση, λίγο άουτ απο το αριστερό του κάθετο δοκάρι.
Στο 21΄ο Καραμήτρος θα βγεί μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας, θα τον περάσει και πρίν καταφέρει να πλασάρει θα έρθουν να διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Στο 32΄ο Ασλανίδης θα ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή και πλάγια αριστερά, μετά απο ωραία πάσα του Κατσούλη.
Στο 47΄ο Καρανάτσιος θα περάσει πολύ ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας της ομάδας της Ημαθίας και ο Ασλανίδης θα πετύχει με δυνατό πλασέ το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 54΄ οι Ημαθιώτες θα μειώσουν σε 2-1, όταν μετά απο ωραία σέντρα του Τερμιτζόγλου απο δεξιά, ο Μουτουσίδης με δυνατό σουτ απο πλάγια αριστερά και μέσα απο την περιοχή του Καραλιόλιου, θα πετύχει ένα όμορφο σε εκτέλεση γκολ.

Στο 62΄η Πιερία θα τριπλασιάσει τα τέρματα της με τον Καραμήτρο, που δέχθηκε όμορφη πάσα απο τον Καμπερίδη, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Βάντση.
Στο 65΄ο Καραμήτρος θα σουτάρει δυνατά απο πλάγια δεξιά με την μπάλα να περνάει λίγο έξω απο το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Βάντση.

Στις καθυστερήσεις ο Καρανικόλας με εξαιρετική μπαλιά στον κενό χώρο θα βρεί τον Αλχαζίδη, που θα πλασάρει σωστά τον τερματοφύλακα της Ημαθίας και θα διαμορφώσει το τελικό 4-1.

ΕΠΣ Πιερίας (ΝΕΟΙ - Παναγιώτης Αμανατίδης): Καραλιόλιος, Σαββίδης, Μακρίδης, Χεριανίδης, Ρίζος, Ζαγγελίδης, Κατσιούλης, Καρανικόλας, Καραμήτρος, Καρανάτσιος, Ασλανίδης

Στην αποστολή και οι: Δημάσης, Σκαμπαρδώνης, Νομικός, Κουρτίδης, Καμπερίδης, Αδαμόπουλος, Αλχαζίδης.

ΕΠΣ Ημαθίας (ΝΕΟΙ - Χρήστος Δελητζάκης): Βάντσης, Δεληβός Κων., Τσιλιγκερίδης, Ματράγκας, Βλαχάβας, Δάμτσιος, Βασιλειάδης Νικ., Θυμιόπουλος, Γρατσιάνος, Τερμιτσόγλου, Μουτουσίδης.

Στην αποστολή και οι: Δεληβός Φιλ., Δαδόπουλος, Βασιλειάδης Δημ., Σακακος, Μπιτόπουλος, Χειμώνας, Τασιώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου