Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Βατανιακός-Ατρόμητος 4-0 Ανώτεροι στο ντέρμπι οι γηπεδούχοι! Αφιερωμένη στον Χρυσόπουλο η νίκη!

Ήταν τοπικό ντέρμπι το παιχνίδι στο Βατάν ανάμεσα στον γηπεδούχο Βατανιακό και τον Ατρόμητο Κατερίνης. Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη όμως κατάφερε να πάρει μια εύκολη όπως εξελίχθηκε νίκη μιας και σκόραρε 4 φορές, δημιούργησε πολλές φάσεις,και θα μπορούσε να πάρει το σκορ ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Απο την άλλη ο Ατρόμητος του Γιώργου Αμβροσιάδη, πήρε κατά διαστήματα την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι, έχασε την μεγάλη φάση στο 0-0 και θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο νεαρός τερματοφύλακας Τρύφων πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα, αλλά τελικά δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και δίκαια ηττήθηκε απο τους γηπεδούχους.

 Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε φάσεις χωρίς καμία ομάδα να καταφέρει να πάρει κεφάλι στο σκορ. Λίγο πριν την λήξη του 45λεπτου όμως, αρχικά ο Ραπτόπουλος στο 45΄άνοιξε με σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής το σκορ μετά απο έξυπνη πάσα σε εκτέλεση κόρνερ του Ποτουρίδη και στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου, έφυγε απο ελεγχόμενη θέση οφσάιντ ο Μπαράς και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το 2ο μέρος θα ξεκινήσει με γκολ για τους γηπεδούχους, όταν σε προσπάθεια του Κουτλουμπάση να διώξει την μπάλα, ο Φωτιάδης θα κερδίσει την κόντρα και αφού η μπάλα καταλήξει στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Ατρομήτου, θα την σπρώξει στα δίχτυα κάνοντας το σκορ 3-0.

Το τελικό 4-0 θα διαμορφώσει ο Ανδρονικίδης με πλασέ στο 73΄μετά απο όμορφη κάθετη πάσα του Βασιλειάδη.

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Βατανιακού, αφιερώνουν τη νίκη στον μεγάλο απόντα ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αντώνη Χρυσόπουλο που δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά τους λόγω προσωπικού προβλήματος!

Διαιτητής ο Μέγας με βοηθούς τους Πλόσκα και Κουτσικανίδη

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Τρύφων, Δημητριάδης (76΄Βασιλειάδης), Ραπτόπουλος (63΄Παυλίδης), Δασκαλόπουλος, Ευθυμιάδης (70΄Κέπεντζης), Γκούτζας, Μπαράς, Μυρτολάρι, Ανδρονικίδης (90΄Κιλ), Ποτουρίδης, Φωτιάδης

Ατρόμητος (Γιώργος Αμβροσιάδης): Κουτλουμπάσης, Σατσίδης, Λάμο (53΄Πανανός), Μπλιώνας (72 Σέου Γαβρ.), Παπαδημητρίου (46΄Σέου), Τσιρακίδης (80΄Χουσερίδης), Μαντζόλης, Ελευθεριάδης, Ζωγράφος, Μάνος, Διαμαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου