Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΡΑΧΗ - Αναστάσιος Καρακούσης: Η 3η οικογένεια είναι δική μου, εγώ έτρεξα για όλα! (φωτο)

Με αφορμή το δημοσίευμα του Pieriasport (ΡΑΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - Μπαίνουν στα σπίτια τους οι δυο οικογένειες που επλήγησαν απο φωτιά τον Δεκέμβριο του 2017), ο Αναστάσιος Καρακούσης που είναι μέλος της 3ης οικογένειας που είχε πληγεί απο την πυρκαγιά τότε στην Ράχη της Πιερίας, επικοινώνησε μαζί μας.
Δήλωσε απογοητευμένος που ήταν μόνος του κατά την επισκευή του σπιτιού του ενώ ανέφερε ότι με τα χρήματα απο το φιλανθρωπικό φιλικό που διεξήχθη απέναντι στους παλαίμαχους του Πιερικού και του Απόλλωνα Ράχης, την εκκλησία και δυο ακόμη ανθρώπους προήλθε η μόνη βοήθεια που είχε.
Ενώ στάθηκε και στην στήριξη του δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και του αντιδημάρχου Δημήτρη Ντούρου που κατάγεται απο την περιοχή, οι οποίοι όπως αναφέρει, ήταν απο την αρχή κοντά στην οικογένεια του.

Δείτε λοιπόν το δήλωσε στον Μπάμπη Πεΐδη:

"Η τρίτη οικογένειά Μπάμπη  είναι η δικιά μου εγώ έτρεξα για όλα για να βρεθούν τα χρήματα ώστε να πέσει η πλάκα.  Όχι μόνο από επάνω αλλά και στον πρώτο όροφο που οι άλλες οικογένειες δεν είχαν δεν είχα καμία βοήθεια από τους χωριανούς εκτός από τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τον φιλικό αγώνα που έγινε με τον Πιερικό, κάποια που έδωσε η Εκκλησία και δύο μεμονωμένοι που ήταν για το σύνολο, εγώ δεν είχα καμία βοήθεια από κανέναν.

 Κι αν θες να μάθεις και παραπάνω για να μην υπάρχει παρεξήγηση, καλό θα ήταν να έρθεις επιτόπου.  Για μην ξεχάσω πρέπει να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Κατερίνης και τον αντιδήμαρχο κύριο Δημήτρη Ντούρο γιατί ήταν από την αρχή της καταστροφής στο πλευρό μας και μας έκαναν εντελώς δωρεάν την σκέπη και πολλά άλλα υλικά που χρειαστήκαμε!"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου