Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ - ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 3-1 Κέρδισε η εμπειρία! (φωτο)

Σε ένα πολύ ωραίο αγωνιστικά απόγευμα η γηπεδούχος ομάδα του ΔΊΑ έκανε την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της απέναντι στην νεανική ομάδα της Ανδρομαχης. Οι δύο ομάδες μπήκαν με πολύ όρεξη στον αγωνιστικό χώρο δημιουργόντας πολλές φάσεις και παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με την νεανική ομάδα της Ανδρομαχης να δείχνει πως διαθέτει ποιότητα και πως θα έχει σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16' με ωραίο πλασέ το Βάινα έπειτα από ωραίο συνδυασμό και γύρισμα στο ύψος του πέναλτι από τον Κυπαρίσση Γ.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ ανέβασαν ρυθμό και πήραν τις πρωτοβουλίες στην επίθεση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, η οποία ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό των ποδόσφαιριστων με τον Τσαουση να μοιράζει την ασίστ και τον Τσιριμπαση να τελειώνει την φάση σκοράροντας το πρώτο του γκολ στον αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εξίσου καλός με πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες, με τους φιλάθλους να ζουν την κάθε φάση στο έπακρο.


Οι γηπεδούχοι τελικά μετουσίωσαν την υπέροχη τους σε γκολ στο 75' με τον Μανικα να κάνει την κούρσα από δεξιά και από πλάγια στην περιοχή  με δυνατό πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δυχτια του Γκιλιαβα.
5 λεπτα αργότερα μετά από κόρνερ του Μανίκα ο Τσιριμπασης σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με κεφάλια κάνοντας το 3-1 για τους γηπεδούχους.

Διαιτητές : Διάκουμακος. Αβραμιδης. Ανδρέου.

ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ : Παπανικολάου Στ. Κάτσιγιαννης(65), Τριαντάφυλλου(72), Καιμακαμης(85), Στεφος, Μπουρονικος Λ. Παλιαρουτας. Τσαουσης. Μανικας. Τσιριμπασης. Κατσαβακης(25). / Καρακουσης. Βαλτασαρης. Παπανικολάου Δαν(85). Κυπαρίσσης (72)Παπανικολάου Ν. Γατσιος(25). Ζέρβας Αν(65).

ΕΛΠΙΣ : Γκιλιαβας. Παπαδημητρίου. Νικολάκη. Γιαννούλης. Θέμελης. Κελερογλου. Ντερβισαι. Καραμπουλακης. Βάινας. Κυπαρίσσης. Παπαζήσης. Μπαγκεας. Καλπουκης. Σκαμπαρδωνης. Στερνουγκου. Καραγιώργης. Βογιατζής. Σαββίδης
Απο Δία Αγ. Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου