Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Πιερικός-Αστέρας Ιτέας 2-2 Προηγήθηκε 2-0 ο Πιερικός αλλά δεν το κράτησε!

Το πιο ωραίο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου έλαβε χώρα στην Πιερία, εκεί όπου Πιερικός και Αστέρας Ιτέας έληξαν ισόπαλοι 2-2. Οι δύο ομάδες πέτυχαν και τα τέσσερα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο, αποζημιώνοντας το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης που πήγε στο γήπεδο.

Πρώτη φάση και γκολ για τους Πιερείς, οι οποίοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 1' με την κεφαλιά του Κραγιόπουλου, ενώ μόλις έξι λεπτά αργότερα ο Κυπαρίσσης ήταν εκείνος που με το τελείωμά του έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 15' ήταν η σειρά των παικτών του Κώστα Λίβα να μιλήσουν, με τον Αλεξίου να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Πιερικού και με σουτ να κάνει το 2-1. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, μιας και τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής πλάσαρε τον Πατσιογεώργο για το 2-2.

Στο 63' το σουτ του Α. Καρτσαμπά με τη βοήθεια των σωμάτων πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πάππου, ενώ στο 68' ο Αστέρας είχε δοκάρι, σε πλασέ του Νικολόπουλου. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ ο Κακκαβάς έβγαινε μόνος του με τον Πατσιογεώργο, την τελευταία στιγμή επενέβη στη φάση ο Λαζαρίδης, με το σκορ να μένει στο 2-2.

ΣΚΟΡΕΡ: 1΄ Κραγιόπουλος, 7' Κυπαρίσσης / 15' 19' Αλεξίου
ΚΟΚΚΙΝΗ: 81' Στ. Κραγιόπουλος / 86' Ηλιάδης

Διαιτητής: Γουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Σιανίδης (Μακεδονίας)

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Σκλιοπίδης, Λαζαρίδης, Στ. Κραγιόπουλος, Χατζηδίμπας, Εμ. Κραγιόπουλος (79′ Δαδάκος), Κωτσιαρίδης (58′ Αλ. Καρτσαμπάς), Βερνάρδος (70′ Λαμπίρης), Κυπαρίσσης, Σεχολάρι (85′ Τσιούχας), Αθ. Καρτσαμπάς

Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Πάππος, Ρέλλας, Κουτσουρούμπας, Ηλιάδης, Σιδέρης, Μπογκντάνι (46′ Κοντογιώργος), Νικολόπουλος (89′ Τοπούζι), Μαλλισώβας (84′ Κακκάβας), Αλεξίου, Πρέντι, Γεωργουσόπουλος (90’+2′ Παπαεμμανουηλίδης)
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου