Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Φώτης Χαλκίδης-Βασίλης Ιωαννίδης: Οι δυο 17χρονοι του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας! (βίντεο)

Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σε επίσημο παιχνίδι Γ΄Εθνικής κατηγορίας έκαναν δυο 17χρονια παιδιά που ανήκουν στο ρόστερ του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Στελέχη της ομάδας ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ της ΕΠΣ Πιερίας τα προηγούμενα χρόνια, οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές πήραν το "βάπτισμα του πυρός", στο Κυριακάτικο παιχνίδι του Αχιλλέα με αντίπαλο τον ισχυρό ΑΟ Σελλάνων.
Ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον της ομάδας της Πιερίας, που στα τελευταία λεπτά πίεσε τους φιλοξενούμενους για την ισοφάριση, έχοντας στη σύνθεση της τους δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Με την ίδια επιμονή, υπομονή και διάθεση που δείχνουν και κρατώντας τα ...μυαλά τους στο κεφάλι τους (λόγω του νεαρού της ηλικίας), οι δυο ταλαντούχοι νέοι του Αχιλλέα και 2-3 ακόμη που διαθέτει στο ρόστερ του ο σύλλογος της Νεοκαισάρειας, έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να κάνουν το παραπάνω βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σύνεση και δουλειά θέλει. Τα υπόλοιπα θα έρθουν απο μόνα τους!

Δείτε στο βίντεο του αγώνα, την στιγμή της εισόδου των δυο ποδοσφαιριστών, στις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν και μπήκαν με το νο 18 ο Χαλκίδης και λίγο αργότερα με το νο 12 ο Ιωαννίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου