Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Κυπαρίσσης, Κραγιόπουλος, Τουλίκας του Πιερικού και Παγωνίδης του Αχιλλέα στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής!

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από την 4η αγωνιστική.

Προπονητής – Γιώργος Βακουφτσής (Μετέωρα): Οι Πρωταθλητές του Νομού Τρικάλων βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά και τη νίκη του επί του Φωκικού στην Άμφισσα. Ωραίο το κοουτσάρισμα του κ. Βακουφτσή.

Τερματοφύλακας – Αποστολίδης (Νίκη Βόλου): Όποτε το χρειάστηκε, ήταν εκεί να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Αποτέλεσμα; Να κρατήσει το «μηδέν» και να δώσει τη νίκη στον σύλλογο της Νέας Ιωνίας.

Αμυντικός – Ιωαννίδης (Μετέωρα): Σκόρερ του ενός από τα δύο τέρματα των Μετεώρων, ενώ τα πήγε καλά και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Αμυντικός – Τουλίκας (Πιερικός): Συνέβαλε αμυντικά στην εκτός έδρας νίκη των «μελανόλευκων» επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Αμυντικός – Ζήσης (Μετέωρα): Πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, κράτησε το «μηδέν» μαζί με τους συμπαίκτες του.

Αμυντικός – Κραγιόπουλος (Πιερικός): Μαζί με τον Τουλίκα και τους υπόλοιπους αμυντικούς, συνέβαλε στη νίκη της ομάδας του στην Καρδίτσα.

Μέσος – Παγωνίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας): Με το γκολ του στο 80’ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Πιερείς, στο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Μέσος – Σερτζίνιο (Ολυμπιακός Βόλου): Για ακόμη μια φορά, ο Πορτογάλος δίνει λύσει τόσο με το γκολ του, όσο και με την εμφάνισή του επιθετικά. Ένα... εργαλείο στα χέρια του Περικλή Αμανατίδη.

Μέσος – Ναζίμ (Ολυμπιακός Βόλου): Δεν πέτυχε κάποιο τέρμα, ωστόσο για άλλη μια φορά ήταν δραστήριος, φέρνοντας... ρήγματα στην άμυνα του Θησέα.

Επιθετικός – Κέρι (Νίκη Βόλου): Η ομάδα του κέρδισε πέναλτι και με... κρύο αίμα, ο Λόρι Κέρι πήρε πάνω του την εκτέλεση, δίνοντας τη νίκη στους «κυανόλευκους», σε ένα κακό απόγευμα για τους Βολιώτες. Ακόμη ένα γκολ για τον Κέρι στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιθετικός – Φλίγκος (Ολυμπιακός Βόλου): Οι οπαδοί του συλλόγου τον λένε Φλιγκογκόλ και δεν έχουν άδικο... Ο έμπειρος επιθετικός βρήκε για ακόμη μια αγωνιστική δίχτυα, προσφέροντας λύσεις επιθετικά.

Επιθετικός – Κυπαρίσσης (Πιερικός): Πέτυχε το 2-0 και σφράγισε τη Νίκη για τον Πιερικό.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου