Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ελπίς Ανδρομάχης-Δίας Δίου 1-5 Καλύτερος ο Δίας απέναντι στους αξιόμαχους γηπεδούχους!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ-ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ 1-5
Στο πλαίσιο της Γ' φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης ο αγώνας μεταξύ της τοπικής Ελπίδας με τον Δία Δίου .
Η ομάδα του Δία, σαφώς πιο ανώτερη και έμπειρη, επέβαλε το ρυθμό της απέναντι στους αξιόμαχους ποδοσφαιριστές της Ελπίδος .


Το 0-1 έκανε στο 17ο λεπτό ο Ευαγγελόπουλος για τους φιλοξενούμενους , όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρoπονητές προχώρησαν σε αλλαγές στις ενδεκάδες. Το δεύτερο τέρμα για τον Δία το έβαλε ο Νάκας στο 57' και το 0-3 έγινε από τον Καραμήτρο στο 63'.
Η ομάδα της Ελπίδας μείωσε στο 70' με γκολ του Κυπαρίσση και στη συνέχεια στο 85' ο Καλουσίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-4 και το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε από τον Νάκα στο 90'.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελπίς: Ηλίας Αδαμόπουλος (προπ.), Γκιλιάβας, Ντερβισάι (73ο Τζημαγιώργης), Νικολάκης, Γιαννούλης, Θέμελης, Σκαμπαρδώνης (61ο Καραμπουλάκης), Παπαζήσης (70ο Σαββίδης), Κελέρογλου, Μπαγγέας (46ο Καλπούκης) , Κυπαρίσσης, Τριγωντζής.

Δίας: Παπαδόπουλος (προπ.), Ξανθόπουλος (81ο Τσακνάκης), Λαζαρίδης, Παναγιωτίδης, Νίκου, Κάκαλος, Φωτίου, Ευαγγελόπουλος (70ο Συρανίδης), Νάκας, Καλουσίδης, Παπαδόπουλος (46ο Καραμήτρος), Καλαμπάκας. 
Απο Ελπίς Ανδρομάχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου