Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 1-2 στους Παίδες. Με ανατροπή οι φιλοξενούμενοι!

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων
Μπορεί να προηγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Κυπαρίσση, ανοίγοντας πρώτοι το σκορ στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ημαθίας, δεν κατάφεραν όμως τελικά να πάρουν τους πρώτους βαθμούς, ή τον βαθμό στο πρωτάθλημα.
Οι νεαροί απο την Πιερία ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στην επανάληψη και σταδιακά να εμφανίζονται ανώτεροι κατά διαστήματα στον αγωνιστικό, παίρνοντας τελικά τη νίκη αφού ήταν πιο εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό και ικανοποίησε τους φιλάθλους απο την Πιερία και την Ημαθία που το παρακολούθησαν.
 Στο 20΄θα μπεί πολύ ωραία ο Παπακώστας απο δεξιά μέσα στην περιοχή της Ημαθιώτικης ομάδας και θα σπάσει την μπάλα στο πέναλτι. Εκεί ο τερματοφύλακας Καψάλης θα πέσει και θα αποκρούσει τη συρτή σέντρα, με την μπάλα να φτάνει στον Τσινίκο κι αυτός με κοντινό πλασέ να ανοίγει το σκορ για την Πιερία.
Στο 22΄καλό σουτ του Παπακώστα απο δεξιά θα περάσει ψηλά έξω απο τα δοκάρια του Καψάλη και  στο 25΄ο Μαρδανης θα κρατήσει το μηδέν στην εστία του, με δυο διαδοχικές αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ του Τσέα, το πρώτο απο μέσα απο την περιοχή του και το δεύτερο απο το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο 35λεπτο το παιχνίδι γύρισε με την Ημαθία να κερδίζει αρχικά πέναλτι στο 53΄, όταν σε σέντρα του Δελιόπουλου απο αριστερά, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού της ομάδας της Πιερίας και την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, μετέτρεψε σε τέρμα ο Μπεκιαρίδης.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και για τις δυο ομάδες ομάδες στη συνέχεια. Όλα έδειχναν ότι θα τελειώσει ισόπαλο 1-1 αλλά ο Τεμιρτζόγλου σε μια φάση που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι άν πέρασε την τελική γραμμή η μπάλα, διαμόρφωσε λίγο πρίν τη λήξη το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Πιερίας (ΠΑΙΔΩΝ - Παναγιώτης Κυπαρίσσης): Μαρδανης, Βαλσαμίδης, Παραδεισης, Γκιώνης, Δράντζιος, Ανανιάδης, Βαμβακάκης, Τσανούσας, Παπακώστας, Τσινίκος, Χαραλαμπίδης.

Στην αποστολή και οι: Μπούκλας, Πατσιοδήμος, Καρύδης, Μαυρόπουλος, Νταμπώσης Λιόλιος, Ανυφαντής

ΕΠΣ Ημαθίας (ΠΑΙΔΕΣ - Γιάννης Παυλίδης): Καψάλης, Τσιάτσης, Κατρανας, Δαμιανίδης, Χατζόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπεκιαρίδης, Τάσο, τσέας, Θυμιόπουλος, Δελιόπουλος.

Στην αποστολή και οι: Λουτσιανιώτης, Μαντζουρίδης, Τερμιτζόγλου, Ιατρόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Τσιγγενόπουλος, Καρασαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου