Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Δίας Α. Δημητρίου-Κεραυνός Μακρυγιάλου 1-2 Με ανατροπή το "διπλό"! Αγιασμός πρίν την σέντρα!

ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΈΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ
Τον αγιασμό για την νέα χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα του ΔΊΑ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ για την φετινή σεζόν στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα του με τον Κεραυνό Μακρυγιαλου. Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας του Χωριού Πατήρ Αθανάσιος με τις ευχές όλων για ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία σε όλους κ χωρίς τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστές.


ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ "ΕΚΛΕΨΑΝ" ΤΟ ΔΙΠΛΌ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αρκετά σφιγμένες μιας και ήταν το πρώτο παιχνίδι για την σεζόν, δημιούργησαν όμως πολλές φάσεις στις δύο εστίες.
Οι γηπεδούχοι αφού έκαναν αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν στο 44' με τον Μανικα. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυναμικά με τους φιλοξενούμε ους να έχουν ένα μικρό ποσοστό φρεσκάδας περισσότερο να πιέζουν αρκετά την εστία του Παπανικολάου.

Η ανατροπή ήρθε μετά από λάθος της Άμυνας στο 93' καθώς στην πίεση των φιλοξενούμενων κ ίσως στην τελευταία φάση ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή. Έτσι ο Ορφανός Δ. ευστόχησε στην εκτέλεση και έκανε το 1-1.

Με την σέντρα η ομάδα του ΔΊΑ βγήκε γρήγορα μπροστά και κέρδισε στημένη φάση έξω από την περιοχή, με την ομάδα να "ανεβαίνει" όλη στην περιοχή του Καλητζίδη κι αυτό έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να φύγουν στην κόντρα αντεπίθεση και να ολοκληρώνουν την ανατροπή με τον Ζενουνλαρι στο 95'.

ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ: Παπανικολάου Στ. Γατσιος, Καιμακαμης, Στεφος, Κυπαρίσσης, Κατσιγιαννης, Παλιαρουτας, Τσαουσης, Ζερβας Αν, Μανικας, Κατσαβακης. / Καρακουσης, Παπανικολάου Δαν, Παπανικολάου Ν, Κακαρας, Βαλτασαρης Ν. Τσιριμπασης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ. Καλητζιδης, Μιχαηλίδης, Κωτης, Λιμνολαρι, Ασλανίδης, Μουστα, Ζενουνλαρι, Κέλι, Γκορα, Ορφανός, Μαυροματης. / Ντουρακου, Καλαμποκας, Αργυρόπουλος, Παναγιώτιδης, Ραφαηλιδης, Τσουνη, Γκορα.

ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ οι κκ Παραδείσοπουλος, Βελλης, Κουρνουτης.




Απο: Δία Α. Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου