Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-1 Παράπονα ο Αχιλλέας για τη διαιτησία! (φωτο)

Με σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του Τσιαουσίδη απο την ΕΠΣ Μακεδονίας ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Νεοκαισάρειας κι ενώ Αχιλλέας και Οικονόμος έμειναν στο 1-1 και πρόσθεσαν απο έναν βαθμό στην συγκομιδή τους.

Συγκεκριμένα φωνάζει για τρείς φάσεις ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, στις οποίες οι άνθρωποι της ομάδας της Πιερίας υποστηρίζουν ότι υπάρχουν παραβάσεις μέσα στην περιοχή του Αναστασίου αλλά χωρίς να υποδειχθούν απο τον διαιτητή της συνάντησης.
Μάλιστα επικαλούνται το βίντεο του αγώνα, στο οποίο θα φανεί άν πραγματικά έχουν δίκιο.

Στο αγωνιστικό μέρος υπήρχε ισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες με τον Οικονόμο να παίρνει κεφάλι στο σκορ, όταν στο 34΄ο Μούτσιας έβγαλε ωραία στρωτή σέντρα απο δεξιά και ο Παν. Κατσαμάγκας σούταρε στην κίνηση κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος, όταν στο 80΄ο Παπαδόπουλος έβγαλε πολύ ωραία σέντρα απο δεξιά και με όμορφη γυριστή κεφαλιά ο Παγωνίδης θα κάνει το 1-1 για την ομάδα του.

Νωρίτερα στο 23΄ο Αχιλλέας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσαμάγκα να ανοίξει το σκορ απο δική του προσωπική ενέργεια και με τη μπάλα να περνάει κόρνερ, κεφαλιά του Παπαδόπουλου θα βρεί στο οριζόντιο δοκάρι του Αναστασίου και θα περάσει άουτ μετά απο ωραία σέντρα σε εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη,  στο 30΄καλό σουτ του Γκαμπέτα με πορεία την εστία σταμάτησε στο στήθος του Αποστολίδη, στο 42΄καλή εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη απο πλάγια θα αποκρούσει ο Αναστασίου

Διαιτητής ήταν οΤσιαουσίδης με βοηθούς τους Αϊναλή και Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Μακεδονίας

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Καταχιώτης, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Κατσαρός, Ναρίνογλου (82΄Λυκούργος), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας Βασ., Παπαδόπουλος, Ίτσιος (60΄Μτεσντλισβιλι)

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Αναστασίου, Περτζιόνι (65΄Μπουμπουνάρας), Γαλάνης, Κατσάλι, Κουμπούρας, Καλφούτζος,Γκαμπέτας (90+ Δραχαλίβας), Καραλούλης, Μουλτσιάς (60΄Ντούφας), Χάμος, Κατσαμάγκας Παν. (78΄Πετράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου