Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΑΕ Καρίτσας-ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 1-0 Φτωχή σε σκόρ αλλά σημαντική νίκη για την ΑΕΚ!

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας την Α.Ε. Ποντίων, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας.  Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη δεν έπιασε τα υψηλά επίπεδα απόδοσης των περασμένων αγώνων, ωστόσο επικράτησε με 1-0, επί του νεανικού και καλοδουλεμένου συνόλου του Γιάννη Βαρβούτη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κυρτέγος, στο 10 λεπτό, με υπέροχο κτύπημα φάουλ. Η ομάδα μας έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της, ωστόσο το 1-0 ήταν αρκετό για να πετύχει την 6η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Γκεβρέκη, Δαλαμήτρα, Σαμανίδη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Τασίδη, Τσιώμη Οικονόμου, Τροίρη, Μακράκη, και Κυρτέγο. Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Δημητρουλόπουλος, Μητράκας , Γκανάβας και Κυπαρίσσης.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στην Α.Ε Ποντίων καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους της.

Αύριο στις 16.00, η Α.Ε. Καρίτσας Β΄ αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΑΜΣ 25η Μαρτίου, για τη 2η αγωνιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια της νεανικής ομάδας μας, στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε Καρίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου