Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΟ-Αιγινιακός 1-0 Με τον δικό μας Γιώργο Χριστοδουλή ο Παναθηναϊκός κάτω απο τα δοκάρια!

Ο Αιγινιακός ηττήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού από τους πράσινους με 1-0, αλλά έκανε ευκαιρίες.  Με μια μικτή ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία είχε κάποιους ποδοσφαιριστές των βασικών και αρκετούς μικρούς, ο Αιγινιακός προσπάθησε να υψώσει τείχος και τελικά έκανε ευκαιρίες, θα μπορούσε να είχε σκοράρει και έφυγε από το «Γιώργος Καλαφάτης» με ήττα 1-0. 
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε από τον Τζαβίδα, ο οποίος πριν την συμπλήρωση του ημιώρου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαγκόζη. Νωρίτερα είχαν χάσει ευκαιρίες ο Τζαβίδας, όσο και ο Ντάνζ για να παραβιάσουν την εστία του Αιγινιακού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-0

ΓΚΟΛ: 29' Τζαβίδας 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος (60' Χριστοδουλής), Αποστολάκης, Πουγούρας (46' Καραγιάννης), Παντελάκης, Οικονόμου (60' Ζερβόπουλος), Σκεντεράι, Ηλιάδης (60' Καλομοίρης), Τζαβίδας (60' Ζαγαρίτης), Νιάνζ, Μακέντα (46' Αθανασακόπουλος), Σιφναίος (60' Σερπέζης). 

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης, Κλιγγόπουλος, Λάσκαρης, Πολύζος, Έππας, Δούμτσιος, Δημήτρουλας, Μαρκόβσκι. 
Έπαιξαν και οι: Πιαστόπουλος, Ζαννάκης, Νικολακόπουλος, Σωτηριάδης, Βελισσάρης, Παπαδόπουλος, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου