Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΑΟ Σελλάνων 0-1 Ήττα με κόντρα τη διαιτησία στη Νεοκαισάρεια!

Δεν άξιζε την ήττα ο Αχιλλέας στη Νεοκαισάρεια κόντρα στον ισχυρό και καλοδουλεμένο ΑΟ Σελλάνων. Η ομάδα του Ρούλη Παπαδόπουλου έμεινε σχετικά νωρίς στο 17΄ πίσω στο σκορ απο το γκόλ που πέτυχε με κεφαλιά ο έμπειρος Τζέκος αλλά θα μπορούσε να είχε την αριθμητική υπεροχή υπέρ της, άν ο διαιτητής της αναμέτρησης "έβλεπε" το πεντακάθαρο τράβηγμα επάνω στον Κατσαμάγκα απο τον Αρχοντή, στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Παπαδόπουλου.
  Κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη αλλά αυτό θα ήταν σίγουρα ένα αβαντάζ για την ομάδα της Πιερίας που θα είχε 60 λεπτά περίπου παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Εκεί που οι παίκτες του Αχιλλέα έδειξαν να ισορροπούν το παιχνίδι, ήρθε η φάση του 17΄ όταν ο Τσιρογιάννης σέντραρε αρχικά πρός τον Τζέκο με την μπάλα να μην περνάει προς τον επιθετικό της Καρδιτσιώτικης ομάδας αλλά να επιστρέφει ξανά στον Τσιρογιάννη ψηλά, αυτός να πασάρει με το κεφάλι αυτή τη φορά και να δίνει έτοιμο γκολ στον Τζέκο που απο κοντά με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.



Οι παίκτες των γηπεδούχων αντέδρασαν, έβαλαν την μπάλα κάτω και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο αν και τους έλλειπε ο φορμαρισμένος Αποστολίδης, φτιάχνοντας και χάνοντας ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Στο 25΄ο Καλατζής αρνήθηκε καθαρό φάουλ στον Μτσεντλισβίλι και αντί αυτού έδωσε άουτ όταν ανατράπηκε καθαρά απο αμυντικό των φιλοξενουμένων και "έκλεισε" τα μάτια του χαρίζοντας την καθαρή κόκκινη στον Αρχοντή στην φάση του 29΄.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να χάσουν τον Βασιλειάδη στο 37΄που βγήκε τραυματίας απο τράβηγμα και τη θέση του πήρε ο νεαρός τερματοφύλακας Γαλάνης που τα πήγε πολύ καλά στην πρώτη του εμφάνιση στη Γ΄Εθνική.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τις δυο ομάδες να έχουν καλές στιγμές χωρίς όμως την μεγάλη, άν εξαιρέσουμε την φάση του 68΄με την μπάλα να "γλείφει" το δοκάρι του Γαλάνη μετά απο πλασέ του Υφαντή, με την ευκαιρία του ΑΟ Σελλάνων, και με την σημαντική αυτή στιγμή να περνάει χωρίς να διπλασιάσει τα τέρματα της η ομάδα της Καρδίτσας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι είχαν και τους φιλάθλους τους μαζί τους αφού περίπου 100 Καρδιτσιώτες βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νεοκαισάρειας!

Διαιτητής ο Καλατζής με βοηθούς τους Μάνο και Σφυρή

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Σταύρος Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης (37΄λ.τ. Γαλάνης), Κατσαρός, Δερμίσης, Λυκούργος (67΄ Χαλκίδης), Τσιμπούκας, Ναρίνογλου (77΄ Ιωαννίδης), Ίτσιος, Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Μτσεντλισβίλι.

ΑΟ Σελλάνων (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Παπαδόπουλος, Παπαγεοργίου, Τζανης, Αρχοντής, Μπάσδρας, Χαϊδαρης, Τσιρογιάννης (60΄ Μπακρατσας), Υφαντής (88΄ Κούρκουλας), Τζέκος, Κοντος (72΄Θεοδωρόπουλος - 83΄ Πατσαρουχας)) , Κόκκινος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου