Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Παναγιώτης Τσιντώτας: «Να ξαναπάρουμε τον τίτλο, έχουμε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας τόνισε ότι η Ένωση διαθέτει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πως στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Τσιντώτας μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα» και χαρακτήρισε όνειρο τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Champions League. Παράλληλα υποστήριξε πως η ΑΕΚ έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και στοχεύει ξανά στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσιντώτας στην «Ώρα»:

Για την συμμετοχή στο Champions League: «Η αλήθεια είναι πως είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, το Champions League. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να απολαύσουμε το κάθε παιχνίδι, να το κοιτάξουμε ξεχωριστά και όχι να κάνουμε σχέδια, όπως η πρόκριση. Θεωρώ, πως αν κοιτάξουμε, όπως και πέρυσι, παιχνίδι - παιχνίδι, πιστεύω θα έχουμε μία καλή κατάληξη».


Για τον στόχο του πρωταθλήματος και αν μπορούν το back to back: «Εννοείται! Φυσικά! Έχουμε την δυνατότητα, τη θέληση και δουλεύουμε όλοι μαζί, ως ομάδα πολύ σκληρά για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και την πιθανή ύπαρξη βεντέτας: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, η δουλειά μας είναι μέσα στις τέσσερις γραμμές, δεν υπάρχει λόγος ούτε να μιλάμε εξωαγωνιστικά. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι, στην Θεσσαλονίκη».

Για τον κόσμο: «Τον ευχαριστούμε πολύ όλο αυτό το διάστημα που είναι κοντά μας. Θεωρώ πως η παρουσία του είναι καταλυτική, ώστε να καταφέρουμε όλα αυτά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Τον ευχαριστούμε πολύ και θέλουμε να είναι και στην συνέχεια κοντά μας, δίπλα μας».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου