Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Για δήμαρχος δήμου Δίου-Ολύμπου ο Πέτρος Κιάφας!

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Αγαπητές συνδημότισσες
Αγαπητοί συνδημότες
Δήμου Δίου–Ολύμπου
Υπηρέτησα για πολλά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις, πάντα με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Ακόμη όμως και όταν δεν πολιτεύτηκα, δεν έπαψα στιγμή να παρακολουθώ τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα του Δήμου μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο μόνος θεσμός που βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον δημότη, γι’ αυτό και κατανοεί τα προβλήματα και αφουγκράζεται τους προβληματισμούς του. Είναι ο μόνος θεσμός που λογοδοτεί άμεσα, αλλά και ο μόνος θεσμός, κατά την ταπεινή μου άποψη, που μπορεί να στηρίζει τον δημότη και να δώσει διέξοδο σε πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά του. Η πίστη μου σε αυτό το θεσμό, αλλά και η πίστη μου στις μεγάλες δυνατότητες του Δήμου μας, είναι οι βασικοί παράγοντες που με οδήγησαν στην απόφαση να δηλώσω παρών για το αξίωμα του δημάρχου  Δίου–Ολύμπου, στις επερχόμενες εκλογές.
Η νέα αρχή του Δήμου μας θα κληθεί να διοικήσει με τα δεδομένα του νέου αυτοδιοικητικού νόμου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Χρειάζονται άτομα που να γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του δήμου και του Δήμου, άτομα ικανά, με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς στο σύνολο. Κανένας δεν περισσεύει σ’ αυτόν τον αγώνα. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χωράνε χρώματα, λέγεται συνήθως. Εμείς λέμε ότι χωράνε˙ τα χρώματα θα πρέπει να ενώνουν και όχι να χωρίζουν. «Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα», έγραψε ο μεγάλος Έλληνας συγγραφέας Ν. Καζαντζάκης.
Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συγκεντρώνουν οι άνθρωποι που εδώ και μήνες δηλώνουν δημόσια τη στήριξή τους στο πρόσωπο μου και χωρίς αυτή δεν θα έφτανα στην σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, για το αξίωμα του δημάρχου Δίου–Ολύμπου. Είναι οι άνθρωποι που θα στηρίξουν την προσπάθειά μας, μέχρι την επίτευξη του σκοπού μας και οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές και θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας. Καλώ όλους τους πολίτες του Δήμου μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πράξη το κοινό μας όραμα: έναν Δήμο αντάξιο των προσδοκιών μας.
Αισθάνομαι λοιπόν την υποχρέωση να τους αναφέρω και συνάμα να τους ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνουν να με εμπιστευτούν ως επικεφαλής της παράταξής μας.
Αυτοί είναι:
Αγαθαγγελίδης Κυριάκος (Δημοτικός Σύμβουλος)
Αντωνόπουλος Παντελής (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
Αρωνιάδης Σπυρίδων (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
Ευαγγέλου Αστέριος (Επιχειρηματίας)
Κατέλα Ευαγγελία (Επιχειρηματίας)
Κόκκινος Αναστάσιος (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
Κουκάρας Ευάγγελος (Έμπορος)
Κούρτης Δ. Κωνσταντίνος (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
Κούρτης Α. Κωνσταντίνος (Αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ. Πιερίας)
Κουτσιμάνης Χαράλαμπος (Πρόεδρος Νέας Εφέσσου)
Κωτούλης Γεώργιος (Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)
Λέινας Απόστολος (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
Μανώλας Αντώνιος (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
Μιχόπουλος Διονύσιος (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
Μιχωλός Ιωάννης (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
Μουσδράκας Δημήτριος (Συνταξιούχος Λιμενικός)
Νούλα Σοφία (Δημοτική Σύμβουλος)
Παπαγιαννούλης Γεώργιος (Επιχειρηματίας)
Παπαστεργίου Νικόλαος (Αγρότης)
Πασχάλης Δημήτριος (Ελεύθερος Επιχειρηματίας)
Τάχος Χαρίλαος (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
Τζήκας Θεόδωρος (Πρώην Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.ΑΝ.Ο.)
Τόκας Κωνσταντίνος (Επιχειρηματίας)
Τουλίκας Αθανάσιος (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
Τσιαπάρη Γενοβέφα (Πρώην Αντιδήμαρχος)
Χατζάρας Γεώργιος (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
Χατζής Αντώνιος (Στέλεχος Εταιρείας)
Χότζιας Κωνσταντίνος (Αγρότης)

Με εκτίμηση και σεβασμό
 Κιάφας Δ. Πέτρος
 Υποψήφιος Δήμαρχος  Δήμου Δίου-Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου