Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- Φιλικό με Παραλίμνι, απόκτηση Σέρβου αμυντικού και ενδιαφέρον για Γκανέζο επιθετικό!

Ο Βέλικο Στάνιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αιγινιακό.
Συμφώνησε με τον Αιγινιακό και υπογράφει ο 21χρονος Σέρβος αμυντικός Βέλικο Στάνιτς.
Με τα χρώματα του Αιγινιακού θα αγωνιστεί αυτή τη σεζόν ο Βέλικο Στάνιτς, ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας και απομένει το τυπικό μέρος της υπογραφής των συμβολαίων που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (12/9).
Ο 21χρονος αμυντικός είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φωκικού, αλλά διαδικαστικές λεπτομέρειες δεν βοήθησαν για να ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο ποδοσφαιριστής τις τελευταίες ημέρες δοκιμάστηκε στις προπονήσεις του Αιγινιακού, αλλά και για 20 λεπτά στο φιλικό της ομάδας της Πιερίας με την Κ20 του ΠΑΟΚ και έδειξε πως έχει τα στοιχεία για να βοηθήσει άμεσα. Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν και πλέον υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Από την άλλη πλευρά υπήρξε μια απόσταση στις απαιτήσεις με τον 23χρονο επιθετικό Μεσάκ Εσούν Άντι από την Γκάνα, ο οποίος έκανε προπονήσεις με τον Αιγινιακό, αλλά θα γίνει ακόμη ένα ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του την Τετάρτη (12/9) πριν την τελική απόφαση της διοίκησης. 

Απο εκεί και πέρα δεν είχε προπόνηση το πρόγραμμα της Δευτέρας (10/9) για τους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού που μπαίνουν σε αγωνιστική εβδομάδα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (16/9) με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Το μοναδικό πρόβλημα για αυτό το παιχνίδι είναι η απουσία του Κούστα που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, Απόστολου Χαραλαμπίδη που έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο φιλικό της Κυριακής (9/9) με την Κ20 του ΠΑΟΚ και τη νίκη με 1-0.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου