Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ματς-πρόκληση με τον Πιερικό για τους Καρδιτσιώτες!

Οι κυανόλευκοι θα φιλοξενήσουν τον ιστορικό Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση λόγω των εργασιών στον χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας, γράφοντας τη δική τους ιστορία σε αυτό το επίπεδο.

Ο δρόμος είναι σίγουρα δύσβατος αλλά η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη δεν έχει να χάσει τίποτα, αντίθετα, με την αγωνιστική συνοχή της και τη συσπείρωση θα επιδιώξει ό,τι καλύτερο σε μία μακρά σεζόν όπου κάθε αποτέλεσμα έχει τη δική του  σημασία για το τελικό άθροισμα.

Ασφαλώς η ομάδα του Μακρυχωρίου δεν υποτιμά τον αντίπαλο, πώς θα μπορούσε να το κάνει άλλωστε, αλλά τρέφει σεβασμό, ενώ το όνομά του δημιουργεί κίνητρο τόσο στους παίχτες της όσο και στους φιλάθλους που θα είναι στο πλευρό τους στο Δημοτικό Στάδιο των Σοφάδων για να ωθήσουν μέχρι το τελευταίο λεπτό τους Κυανόλευκους σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κάθε πρεμιέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις και μπορεί να φέρει εκτόξευση της ψυχολογίας για τη συνέχεια, συνεπώς ο Απόλλων θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί κάθε δυνατό του «χαρτί» προς διεκδίκηση βαθμού ή βαθμών.

Οι νίκες σε Παλαμά επί του Ατρόμητου και σε Βιολογικό επί του Σώκρατες, έφεραν την ομάδα του Β. Καραγιάννη με καλή ψυχολογία στους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου» και το θετικό είναι ότι τόσο σε αυτά τα ματς, όσο και στα φιλικά προετοιμασίας, προβλήματα τραυματισμών δεν υπήρξαν.

Έτσι και αύριο, ο Απόλλων θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στον Πιερικό, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τη διοίκηση των Κυανόλευκων να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του αλλά και στο ποδοσφαιρικό κοινό της περιοχής να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται σε Εθνικό, πλέον, επίπεδο.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 16:00 την Κυριακή (30/9), με διαιτητή τον Ευάγγελο Λαθύρη της ΕΠΣ Φθιώτιδας και βοηθούς τους Βασίλειο Καλύβα, Γεώργιο Λιτοσελίτη από την ίδια Ένωση.
Πηγή: karditsasportiva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου