Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Κατέκτησε το Σούπερ Κάπ Καρδίτσας ο Κατερινιώτης τεχνικός! (φωτο)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ΑΟ Σελλάνων κατέκτησε το Σούπερ Καπ «Ευ αγωνίζεσθαι», επικρατώντας με σκορ 2-1 του Απόλλωνα Μακρυχωρίου.
Ο «πολυνίκης» του θεσμού ΑΟΣ κατέκτησε το τέταρτο Σούπερ Καπ σε μια αναμέτρηση με καλό ρυθμό αν αναλογιστεί κανείς πως οι δύο ομάδες βρίσκονται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων, λόγω εργασιών αντικατάστασης χλοοτάπητα στο ΔΑΚ της Καρδίτσας, παρουσία 350 φιλάθλων, ανάμεσα στους οποίους, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κώστας Νούσιος, ο αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Παναγιώτης Τουλιάς, ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Γιώργος Λάμπρου, ο ταμίας της ΕΠΣΚ κ. Πέτρος Παπαδάκος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΚ κ. Γιώργος Κλέτσας και ο αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας κ. Θανάσης Παππάς.

Η ομάδα του Προαστίου ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση του τελικού, όταν ο Κόκκινος βρήκε με υπέροχη μακρινή μπαλιά τον Τζέκο και εκείνος πρόλαβε τον Γεωργατζά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Ισούφη να σώσει την εστία της ομάδας του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα τα Σέλλανα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κόντο. Ο Μπιτέλης εκτέλεσε γρήγορα το κόρνερ, δίνοντας πάσα στον χαφ των «κυανολεύκων», ο οποίος με απίστευτη σέντρα-σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργατζά.

Μετά το αρχικό «σοκ» το Μακρυχώρι κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της αναμέτρησης. Στο 19ο λεπτό και μετά από κόντρα σε σουτ του Απ.Τεντολούρη, η μπάλα έφτασε στον Ξέρρα, ο οποίος ψύχραιμα πλάσαρε τον Ράντο, μειώνοντας σε 2-1.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης στα επόμενα λεπτά όπως ήταν λογικό «έπεσε» και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να απειλήσουν.

Στο 38ο λεπτό ο Κοντός μετά από μακρινή μπαλιά του Κούρκουλα, πρόλαβε με κεφαλιά την έξοδο του Γεωργατζά, όμως ο Τζιλός με υπερπροσπάθεια έβαλε το κεφάλι του και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο ρυθμός του δευτέρου ημιχρόνου ήταν κακός και οι φάσεις ελάχιστες, ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξαν και οι πολλές διακοπές.

Η είσοδος του Μυργιώτη έδωσε επιθετική «πνοή» στην ομάδα του Βάιου Καραγιάννη, καθώς ο πλάγιος μεσοεπιθετικός των «κυανόλευκων» δημιούργησε κινδύνους στην εστία του Ράντου.

Στο 70ο λεπτό ο Μυργιώτης λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα, όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του τελικού ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ο από πάσα του Τεντολούρη, ο Μυργιώτης με «βολ-πλανέ»,όμως και πάλι έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, έγιναν οι απονομές. Τα μετάλλια στη διαιτητική τετράδα απένειμε ο πρόεδρος της ΕΔ/ ΕΠΣΚ κ. Ευάγγελος Τίκας, στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και κυπέλλου κ. Γιώργος Κλέτσας και στον κυπελλούχο ΑΟ Σελλάνων, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Σελλάνων (Αλ. Κούρτογλου): Ράντος, Τζάνης, Κούρκουλας, Αρχοντής, Παπαγεωργίου, Υφαντής, Κοντός (70’ Χαντζής), Μπιτέλης (78’ Χάδιαρης), Πατσαρούχας (57’ Τσιρογιάννης), Σ. Κόκκινος (84’ Θεοδωρόπουλος), Τζέκος.

Απόλλων Μακρυχωρίου (Β. Καραγιάννης): Γεωργαντζάς, Κουλοκτσής, Δ. Τεντολούρης, Τζιλός, Ισούφης, Κοντοβάς (89’ Κ. Κρανιώτης), Αλ. Κρανιώτης, Απ. Τεντολούρης, Τζουμάκης (61’ Μυργιώτης), Κατσιγιάννης (84’ Πατσιούρας), Ξέρρας.
Πηγή: karditsapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου