Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Αποχαιρέτησε τις Νεφέλες η Μαρία Κόλτση- Εις το επανιδείν!

Την αποχώρηση της απο τις Νεφέλες γνωστοποίησε στη σελίδα της στο facebook η Μαρία Κόλτση, που αλλάζει σελίδα όπως αναφέρει και η ίδια στο κείμενο της. Ευχαριστεί τους ανθρώπους του συλλόγου και κλείνει με ευχές για τις συμπαίκτριες της.

Η ανακοίνωση:

"Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι αλλά αυτό έχει το ποδόσφαιρο. Μετά απο μια δύσκολη χρονιά ήρθε η ώρα της αλλαγής και μιας νέας σελίδας. Σε αυτόν τον έναν χρόνο έγιναν πολλά κερδίσαμε πολλά κι όλα αποτελούν μάθημα για εμένα! 
Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τον άνθρωπο που έκανε τα πάντα για να έρθω στις Νεφέλες την πρώην πρόεδρο κ. Μέλα Σιδηροπούλου που μου συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον νυν πρόεδρο κ. Λεωνίδα Ζανέτα για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους μήνες, αλλά και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στις συμπαίκτριες μου οι οποίες με αγκάλιασαν απο την πρώτη στιγμή και μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο όλο αυτό το διάστημα στις οποίες εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους😉...!!!
#NefelesFC 👍⚽ Εις το επανιδείν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου