Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Έχασε στο γήπεδο το παίρνει στα χαρτιά ο Πιερικός???

Έγκυρες πληροφορίες που έρχονται απο την περιοχή της Καρδίτσας, μας επιβεβαιώνουν την είδηση ότι ο Πιερικός θα πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.
Κι αυτό γιατί οι Καρδιτσιώτες δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια διεξαγωγής του αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αγωνιστικά η ομάδα της Πιερίας δεν είχε καλή εικόνα και δίκαια ηττήθηκε απο την ομάδα του Βάιου Καραγιάννη, που δε θα χαρεί όμως τους βαθμούς της νίκης μιάς και η ένσταση του Πιερικού στέκει νομικά και θα στοιχίσει στους Καρδιτσιώτες το τρίποντο.

Αυτά αναφέρουν οι πηγές του Pieriasport απο την Θεσσαλία και αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε άν οι πληροφορίες μας γίνουν πραγματικότητα...
Φωτο απο karditsasport.gr

2 σχόλια:

  1. Ο Πιερικός είναι μεγάλη ομάδα , θα πρωταγωνιστήσει χωρίς τέτοιες πρακτικές .Εξάλλου υπάρχει η συγκεκριμένη άδεια διεξαγωγής του αγώνα ,την οποία πιθανώς γνώριζαν οι πηγές σας από τη Θεσσαλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το πρώτο σκέλος της τοποθέτησης σας συμφωνώ κι εγώ. Τα παιχνίδια γενικά πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Όσο για την ιστορία του Πιερικού, πιστέψτε με είναι το μόνο πράγμα που μας έχει μείνει εδώ και χρόνια στην Πιερία. Για το δεύτερο σκέλος όμως θεωρώ ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο... Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή