Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

"Βούλιαξε" την ΕΚΑΒΗ ο Κώστας Κουκοδήμος! Άνεμος αλλαγής στον δήμο Κατερίνης!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο συνεδριακό κέντρο ΕΚΑΒΗ, ο βουλευτής Ν.Δ. ν. Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, γνωστοποίησε την υποψηφιότητα του για την διεκδίκηση της θέσης του δημάρχου στον δήμο Κατερίνης. Ο ισχυρός πολιτικός άντρας της περιοχής μας, μίλησε στον κόσμο για το χθές, το σήμερα και το διαφορετικό αύριο που θέλει με τους συνεργάτες του να δημιουργήσει για τους δημότες του δήμου Κατερίνης.

Αναφέρθηκε σε πολλά σημεία του προγράμματος και καταχειροκροτήθηκε όταν είπε χωρίς να διστάσει για τα τεράστια κενά και λάθη που έχουν κάνει "μαύρο πρόβατο" στην συνείδηση του κόσμου της περιοχής μας, τους διοικούντες της σημερινής δημοτικής αρχής.


Πλήθος κόσμου τόσο μέσα, όσο και έξω απο το συνεδριακό κέντρο, άκουσαν τον Κώστα Κουκοδήμο να λέει ότι πλέον τον ενδιαφέρει μόνο ο δήμος Κατερίνης και η ομάδα δουλεύει μόνο γι αυτό, και δεν θα συμμετέχει με την Ν.Δ. για μια θέση στο κοινοβούλιο, ακόμη κι ένα θεωρητικά αύριο προκηρυχθούν βουλευτικές εκλογές οι οποίες θα γίνουν πρίν την 11η Μαΐου.

Στο τέλος κάλεσε δίπλα του τους συνεργάτες του, την "ομάδα του" όπως ο ίδιος αποκαλεί, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν απο τον κόσμο που κατέκλυσε απο νωρίς την αίθουσα!


Το παρών στην εκδήλωση του Κουκοδήμου, η υποψηφιότητά του οποίου έχει ταράξει τα εσωκομματικά νερά στην ΝΔ και όχι μόνο στην Πιερία, έδωσαν ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Σταύρος Καλαφάτης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Μάριος Σαλμάς, Γιώργος Στύλιος, Κώστας Σκρέκας, Γιώργος Κασαπίδης, Ανδρέας Κουτσούμπας, Χρήστος Μπουκώρος, Βασίλης Γιόγιακας, Γιάννης Αντωνιάδης και Στέργιος Γιαννάκης. Επίσης οι πρώην βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Ζέτα Μακρή, Γιώργος Καλαντζής, Διονύσης Σταμενίτης και Δημήτρης Χριστογιάννης. Το παρών έδωσαν επίσης ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπρόσωποι τοπικών φορέων. Επίσης η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου με επιστολή της εξέφρασε τις ευχές της για επιτυχία στον αυτοδιοικητικό αγώνα του βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου