Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ- Ηλία καλωσήλθες στην ομάδα μας !

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Ηλία Κωτσιαρίδη ! Ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του Νομού Πιερίας επιστρέφει στην Πιερία από την Λάρισα, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει στα μέγιστα τον Πιερικό για να πετύχει τον φετινό του στόχο, που είναι η άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η δοίκηση του Πιερικού ενισχύοντας ουσιαστικά το ρόστερ της, αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν της αρέσουν τα λόγια, αλλά η πολύ σκληρή δουλειά και περιμένει από τους φιλάθλους της Πιερίας να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα. Η άνοδος θα επιτευχθεί εφόσον το γήπεδο γεμίσει. Σας υποσχόμαστε ότι σ' αυτή την περίπτωση τον Μάιο όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι.

 Η προεργασία της διοίκησης έγινε, η σκληρή δουλειά των τελευταίων δύο μηνών αποδίδει καρπούς, το μέλλον της Πιερίας βρίσκεται στις ενισχυμένη σχολή ποδοσφαίρου του Πιερικού μέσα από τις Ακαδημίες που αναπτύσσονται σε ευρωπαικά πρότυπα, για να πείσει τα επόμενα χρόνια και τον πιο δύσπιστο φίλαθλο, που είναι χολωμένος δικαιολογημένα από τις διοικήσεις των προηγούμενων ετών.

Αφήνοντας τα μικροσυμφέροντα και την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων, που τόσο πολύ ταλαιπώρησαν την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση παίρνει την ομάδα από το μηδέν , την δημιουργεί, θέτει από την πρώτη μάλιστα χρονιά στόχο πρωταθλητισμού και φτιάχνει το μέλλον της μέσα από την οργάνωση των τμημάτων υποδομής σε αυστηρά επαγγελματικά πλαίσια.

Ο Πιερικός αλλάζει φιλοσοφία, ταυτότητα και προσανατολισμό. Βλέπει μόνο ψηλά, κάνει μόνο πρωταθλητισμό. Η ίδια φιλοσοφία και νοοτροπία περνάει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που φορούν την φανέλα της ομάδα μας από τα 5 έτη και πάνω. Είναι η ώρα και οι υγιείς φίλαθλοι να αλλάξουν νοοτροπία και φιλοσοφία. Να επικροτήσουν κάθε υγιή προσπάθεια, να βοηθήσουν με την καλόπιστη κριτική τους την ομάδα να ανοίξει τα φτερά της.

Ή αλλάζουμε νοοτροπία και απογειωνόμαστε ή μένουμε στην μιζέρια των τελευταίων ετών και στις αποτυχημένες πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών. Ενισχύουμε την ομάδα μας με αγορά εισιτηρίων διαρκείας ! Τότε μόνο έχουμε λόγο και είμαστε συνεργοί στην επίτευξη των στόχων της ομάδα μας. Αφήνουμε τα λόγια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βγάζουμε την φωνή μας μέσα στο γήπεδο.

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ - ΟΜΑΔΑΡΑ θα πρέπει να δονεί φέτος στις κερκίδες του Α ΔΑΚ Κατερίνης !  Αγαπάμε τον τόπο μας, αγαπάμε τον Πιερικό ! Αυτή η ομάδα έκανε γνωστό το Πιερικό ποδόσφαιρο σε όλη την Ελλάδα και αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και να μας εκπροσωπεί. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν. Καλείται κάθε υγιής φίλαθλος να διώξει την αρνητική ενέργεια στην ομάδα μας !

Ηλία καλωσήλθες στην ομάδα μας !
Εκ της διοικήσεως
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου