Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας! (φωτο)

Παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, της πρώην βουλευτή, πολιτευτή Ν.Δ. ν Πιερίας Άννα Μάνη, του Περιφερειακού Συμβούλου Στέφανου Μπιτόπουλου και των αντιδημάρχων-δημοτικών συμβούλων κ.κ. Ντόντη, Κατανά, Παυλίδη, Ίτσιο, Ντούρο, Κυραϊλίδη, Παπαζιώγα, Κυριακίδη, Μακρίδη, της προέδρου δημοτικού συμβουλία κα Μπατάλα, του προέδρου του τοπικού της Νεοκαισάρειας κ. Τεκτονίδη, φίλων της ομάδας και του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αχιλλέα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Γιώργος Γαβρίδης με τους συνεργάτες του υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους τους στο γήπεδο του συλλόγου, με τον αγιασμό να τελούν οι ιερείς παππα-Σωκράτης και παππα-Σταύρος απο την περιοχή της Νεοκαισάρειας. 
Στο τέλος ακολούθησε μπουφές με εδέσματα και αναψυκτικά, τα οποία πρόσφερε η ομάδα του Αχιλλέα στους προσκεκλημένους της!

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε οικογενειακό δίτερμα με τους ποδοσφαιριστές του, συνεχίζοντας την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής που ξεκινάει στις 30 Σεπτεμβρίου με την πρεμιέρα να περιλαμβάνει το παιχνίδι του Αχιλλέα με τον Φωκικό στη Νεοκαισάρεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου