Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτη θέση στο τουρνουά της Λάρισας οι άνδρες του Πιερικού!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΑΕΛ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
ΣΠΑΚ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
Την πρώτη θέση στο τουρνουά της Λάρισας κατέλαβαν οι άνδρες του Πιερικού την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, που διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης.
Η ομάδα του Πιερικού συνεχίζοντας την προετοιμασία της με πολύ σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά, έδειξε και σε αυτά τα παιχνίδια στοιχεία πολύ δυνατής, γυμνασμένης και “καλοκουρδισμένης” ομάδας, αφού παρότι αγωνίστηκε στις 12.30 με την ομάδα της ΑΕΛ και στις 14.30 με την ομάδα της Καρδίτσας, έδειξε παρά τα 6 συνεχόμενα σετ και τις 4 ώρες συνεχόμενης αγωνιστικής δραστηριότητας στοιχεία πολύ γυμνασμένης ομάδας που άφησε άριστες εντυπώσεις σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι και σε αυτά τα παιχνίδια αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις.
Στο παιχνίδ με την ομάδα της ΑΕΛ, η ομάδα του Πιερικού έδειξε την ανωτερότητα της απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και κέρδισε σχετικά εύκολα και τα 3 σετ. Στο παιχνίδι με την ομάδα της Καρδίτσας, που έγινε αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με την ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Καρδίτσας ήταν πιο ξεκούραστη, οι άνδρες του Πιερικού κέρδισαν και αυτό το παιχνίδι σχετικά εύκολα, απέναντι σε μια ομάδα που θα συναντήσει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, και η οποία έδειξε και αυτή καλά στοιχεία.

Οι παίκτες του Πιερικού παρά τα 6 συνεχόμενα σετ έδειξαν ότι η προετοιμασία τους αποδίδει καρπούς, καθώς φάνηκε το επίπεδο της εκγύμνασής τους, αφού σαν “καλοκουρδισμένη” μηχανή έπαιξε δυνατά και τις 4 ώρες των δυο παιχνιδιών. Εκείνο που φάνηκε πολύ καλό σε όλους ήταν το γεγονός ότι η ένωση Πιερικού – Αρχελάου αποδίδει από πολύ νωρίς εντυπωσιακούς καρπούς και προδικάζει την δημιουργία μιας πολύ ισχυρής ομάδας, μια ομάδας που θα εκπροσωπεί επάξια την πόλη της Κατερίνης.
Η σύνθεση: Μούρτζιος, Γιάγκου, Λαμπρινός, Γερομιχαλός, Κουτσόγιαννος, Τσίρκος, Γρηγοριάδης, Ματσαρίδης, Παπατσιμούλης.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου