Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Θάνος Τόλιος: Φέρθηκα σαν άντρας. Είμαι στον χώρο αυτό 25 χρόνια και έχω δείξει την αξία μου και το ποιόν μου!

Ο Θανάσης Τόλιος μίλησε στο FL News για την προσφυγή του και απάντησε στον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Το FL News σε προηγούμενο ρεπορτάζ σας ενημέρωσε σχετικά με την εκδίκαση της προσφυγής του Θανάση Τόλιου σε βάρος του Αιγινιακού.
Ο έμπειρος γκολκίπερ, μάλιστα, αντέδρασε στους ισχυρισμούς της πλευράς της ΠΑΕ και του μάρτυρα, Παναγιώτη Γιαννόπουλου και με δηλώσεις του στο FL News ανέφερε ότι αν δεν υπέγραφε, η ομάδα της βόρειας Πιερίας θα είχε υποβιβαστεί και θα έχαναν όλοι τα χρήματά τους.

Συγκεκριμένα, ο Τόλιος δήλωσε:

«Σώσαμε την ομάδα και βρεθήκαμε εκτεθειμένοι. Με κρίνει κάποιος κύριος Γιαννόπουλος. Στο μοναδικό κομμάτι που είπε αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζει. Δεν είμαι τρελός να ζητάω τα χρήματά μου. Θέλω να ρωτήσω αυτόν τον κύριο, αν εγώ δεν υπέγραφα και η ομάδα είχε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, γνωρίζει πού θα τερμάτιζε; Γνωρίζει, επίσης, ποιος θα έπεφτε σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας μεταξύ του Αιγινιακού, της Σπάρτης και της Αναγέννησης Καρδίτσας; Εκβιάστηκα ή όχι;

Αν έπεφτε ο Αιγινιακός θα έχαναν όλα τα παιδιά τα χρήματά τους; Θα ήταν έντιμο να μην υπογράψω και στο τέλος να πληρώσουν μόνο εμένα και να μείνουν όλοι οι άλλοι απλήρωτοι; Στην ομάδα υπήρχαν κι άλλοι οικογενειάρχες και δεν θα έχανα μόνο εγώ τα χρήματά μου, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι.

Η μόνη ομάδα που δεν είχε ποινή αφαίρεσης στο δεύτερο στάδιο επιτήρησης ήταν ο Αιγινιακός και γι' αυτό σώθηκε. Αυτός ο κύριος τι θα έκανε στη θέση μου; Ο μόνος τρόπος να διεκδικήσω τα χρήματά μου ήταν αυτός. Να υπογράψω, να σωθεί ο Αιγινιακός. Φέρθηκα σαν άντρας. Τους είπα «θα υπογράψω, αλλά δώστε μου τα χρήματά μου» και μου είπαν εντάξει. Ξύπνησα μια μέρα ένα πρωί και είπα στη γυναίκα μου να κάνει ταξίδι 500 χλμ. για να έρθει να καταθέσει; Είμαι στον χώρο αυτό 25 χρόνια και έχω δείξει την αξία μου και το ποιόν μου».
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου