Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας

Περισσότεροι από 200 νεαροί κωπηλάτες  έδωσαν τις μάχες τους στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας  στις 01- 02 Σεπτεμβρίου στο κωπηλατοδρόμιο του Πεθελινού Σερρών, στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων (γεν 2004-2005) και Παίδων-Κορασίδων  (γεν 2006) για την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων του βάθρου.




Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Κατερίνας Φυτοπούλου, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση δυο μεταλλίων, ένα χρυσό και ένα χάλκινο :
Συγκεκριμένα,  το  χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Φοροζίδης Παναγιώτης και Κετσιτζόγλου Γιώργος στο 2χ σκιφ παίδων και το χάλκινο μετάλλιο στο 1χ σκιφ κορασίδων 12 ετών κατέκτησε η Ανδρονίκη Καρυώτη.



Επίσης, πάρα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το 4χ σκιφ παίδων με τους Χαϊδαλή Λουκά - Φοροζίδη Θεόδωρο - Ευθυμίου Λεωνίδα -  Οχανιάν Άκη, καθώς και η Μαρέτη Χρυσάνθη στο σκιφ 1χ κορασίδων στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες.

Το Δ.Σ συγχαίρει τους νεαρούς κωπηλάτες μας και τους εύχεται πάντα επιτυχίες στην κωπηλατική τους διαδρομή που μόλις τώρα ξεκινάει !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου