Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας-Δίας Δίου 1-2 Άτυχοι στην τελική προσπάθεια, παράπονα για τη διαιτησία!

Την εικόνα του αγώνα στη Ν. Τραπεζούντα ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και τον Δία Δίου μας έστειλαν οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας. Μαζί και φωτογραφικό υλικό το οποίο θα δημοσιευτεί στη συνέχεια.

Ένα άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα μας ο Δίας πήρε προβάδισμα με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Η ομάδα μας έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση κοίταξε στα μάτια την ομάδα του Δία αλλά ήμασταν άτυχοι στην τελική ευκαιρία.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον τραυματισμό του Τερζίδη Χρήστου, που έπρεπε να αντικατασταθεί και να πάει στο Νοσοκομείο για ακτινογραφίες όπου διαγνώστηκε διάστρεμμα δευτέρου βαθμού.
Να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση, να επιστρέψει το συντομότερο και να είναι ακόμα πιο δυνατός και γερός.

ΥΓ φτάνει πια με αυτούς τους διαιτητές τον κύριο Νίκολιτς πρέπει επιτέλους να του πάρουν την σφυρίχτρα μόνο δημόσιες σχέσεις κοιτάει να κάνει

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας (Γιώργος Μπεκιάρης): Ευθυμιάδης, Τερζίδης, Παναγος, Λυκίδης, Μούκας, Κακάνης, Παπαδόπουλος, Χνούδας, Λαδένης, Χατζηαργυρίου, Τερζίδης Χρ.

Δίας Δίου (Κώστας Παπαδόπουλος):Σαρρής, Λαζαρίδης, Καπασακαλίδης, Νίκου, Γιαπιτζής, Ευαγγελόπουλος, Παναγιωτίδης Α.(87΄ Γκουνέλας), Καλαμπάκας (78΄Παναγιωτίδης Γ.), Καλουσίδης (54΄Φωτίου),Νάκας, Μανίκας
Απο Εθνικό Ν. Τραπεζούντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου