Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0 Δυνατό φιλικό στην Πιερία!

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Οικονόμος Τσαριτσάνης ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο φιλικό της Πιερίας, με τις δυο ομάδες να συναντιούνται μερικές ημέρες πρίν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος που θα τις βρεί στον ίδιο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίες.

Οι δυο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα απο τη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τον Αχιλλέα να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει την άτυπη νίκη στο 85΄, όταν το σουτ του Ναρίνογλου βρήκε το δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν και οι παίκτες του Οικονόμου, που ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στο 1ο μέρος.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σε φιλικά πλαίσια, το οποίο θα ξαναδούμε ανάμεσα στις δυο ομάδες, αυτή τη φορά όμως για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου στην κατηγορία.

Να θυμίσουμε ότι στην ομάδα της Θεσσαλίας αγωνίζεται και ο "δικός" μας Παναγιώτης Κατσαμάγκας που μπήκε στο 2ο μέρος του αγώνα.

Διαιτητής ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Δημητριάδη.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Γαλάνης, Αλεξανδρίδης, Γκαράντζιας, Χαλκίδης, Αποστολίδης, Λυκούργος, Καραθάνας, Ίτσιος, Ιωαννίδης, Τζήκας, Νίκα.

Έπαιξαν και οι: Δερμίσης, Καταχιώτης, Τσιμπούκας, Κατσαρός, Παγωνίδης, Ναρίνογλου, Κατσαμάγκας, Αθανασίου, Ευαγγελόπουλος, Καραφέρειας, Κώστας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης: Αναστασίου, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Περτζιόνι, Κουμπούρας, Καλφούντζος, Πετράκης, Χάμος, Μούλτσιας, Τόλιος, Καραγκούνης.

Έπαιξαν και οι: Γλάνης, Μιφτάρι, Καραλούλης, Νούσιας, Γκαμπέτας, Δραχαλίβας, Κατσαμάγκας Π., Καραγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου