Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Α΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ- Τιτανομαχίες στο φετινό πρωτάθλημα! Δείτε την ανάλυση του Pieriasport!

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας, με εξαίρεση αυτό της Γ΄κατηγορίας του οποίου η κλήρωση πάντα αργεί μιας και ξεκινάει αργότερα απο τα άλλα.

Το pieriasport θα κάνει μια αρχική ανάλυση για τις φετινές ομάδες της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει απο τις μέχρι τώρα κινήσεις τους στον μεταγραφικό ορίζοντα αλλά και τις ανανεώσεις τις οποίες πραγματοποίησαν.

Αναμένεται ένα δυνατό πρωτάθλημα τόσο σε ουρά όσο και κορυφή και η εμπειρία των 30 περίπου ετών που έχουμε στο ποδόσφαιρο, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ότι θα δούμε φέτος ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην κατηγορία!

Δείτε την κάθε ομάδα, σύμφωνα με τον πίνακα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ:
Ο Δίας φέτος θα είναι ομάδα. Ομάδα σα σύνολο, σαν καλουκουρδισμένη μηχανή και σαν φιλοσοφία μέσα στο γήπεδο. Ο Κώστας Παπαδόπουλος ξέρει να δουλεύει καλά με τους ποδοσφαιριστές και το έχει αποδείξει αυτό στο παρελθόν όπου εργάσθηκε, ενώ και το ρόστερ του φετινού Δία, είναι απο τα καλύτερα στην κατηγορία. Οπότε μπαίνει επάξια στους διεκδικητές του φετινού τίτλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ:
Ισχυρός και ικανός για όλα ο φετινός Εθνικός. Πλούσιο ρόστερ, έμπειρος τεχνικός και καλή νοοτροπία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, την οποία υπογράφει με την παρουσία του ο Σάκης Λιάγκας. Η ομάδα του Ν. Κεραμιδίου, θα αποτελέσει σίγουρα μια απο αυτές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ:
Ο Γιώργος Σκέντος ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και να δίνει στις ομάδες του την δική του εκρηκτική και ισχυρή αγωνιστικά φιλοσοφία. Ο φετινός Άρης θα στηριχθεί στην ποιότητα των έμπειρων παικτών του και στην διάθεση των νεαρών που τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, θα ...δαγκώνουν!

ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ:
Δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους ισχυρούς και θα είναι ...κακό όνειρο για τους υπόλοιπους ο φετινός Ερμής. Ο Παναγιώτης Παρασίδης ξέρει να δίνει στόφα νικητή στις ομάδες του και με το φετινό του ρόστερ ο Ερμής θα κάνει δύσκολη τη ζωή όλων των αντιπάλων του. Θα είναι στο γκρούπ των ομάδων που θα κατοικήσουν φέτος στο "επάνω" ράφι του βαθμολογικού πίνακα!

ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ:
Δεν έχουμε ενημέρωση για την ιστορική ομάδα της Βροντούς. Δυστυχώς. Κάποιες φορές μας έρχονται με δελτία τύπου κάποιες πληροφορίες, κάποιες άλλες όχι.... Οπότε δε μπορούμε να έχουμε  άποψη. 50 ομάδες στην ΕΠΣ Πιερίας προς τα που να πρωτοκοιτάξουμε αν δεν στείλουν ένα ενημερωτικό μήνυμα αυτοί που ασχολούνται με τις ομάδες....

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ:
Η Αναγέννηση δυνάμωσε το ρόστερ της το οποίο πέρσι στην Β΄κατηγορία έκανε υγιεινό περίπατο ανόδου και άξια πήρε το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηλία Μποταΐτη δείχνει ότι και φέτος θα αποτελέσει διόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο για όλους τους αντιπάλους της. Ειδικά στην έδρα της τον Κολινδρό, τα "τσακάλια" θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα και στους ισχυρούς του φετινού πρωταθλήματος!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:
Δουλεύει σκληρά ο Γιάννης Κωνσταντινίδης με τους παίκτες και τους συνεργάτες του στον φετινό Εθνικό Κατερίνης, που επέστρεψε στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. Αυτό είναι ίσως και το σημαντικότερο όπλο που θα παρατάξει η ιστορική ομάδα της Πιερίας, πουδεν έκανε πολλές προσθήκες, κράτησε όμως σε μεγάλο βαθμό τον περσινό κορμό της, που της έδωσε πανάξια το 2ο εισιτήριο ανόδου στην Ά κατηγορία!

ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΥΑΚΟΣ: 
Η δεύτερη ομάδα για την οποία δεν μπορούμε να έχουμε άποψη, καθώς δεν μας γνωστοποιήθηκαν ούτε οι μεταγραφές της, ούτε το ρόστερ και το τεχνικό της τιμ...

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ:
Η παρουσία του Γιώργου Μπεκιάρη, του νεαρού φιλόδοξου τεχνικού, με την πρόσθεση κάποιων καλών παικτών στο  ρόστερ της ομάδας της Ν. Τραπεζούντας, δημιουργούν για την ομάδα της Πιερίας ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Εθνικός επιστρέφει μετά απο χρόνια στην Α΄ΕΠΣ Πιερίας και θέλει πολύ να παραμείνει εκεί. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον η φετινή του προσπάθεια παραμονής!

ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ:
Έμπειρη πλέον η ομάδα του Χρήστου Παπαγιάννη, με μια πολύ καλή διοίκηση και τον κόσμο της δίπλα της, θα συνεχίσει με την ίδια συνταγή την περσινή της προσπάθεια. Σίγουρα υπάρχει ποιοτική ενίσχυση στο ρόστερ της και οι παίκτες της έχουν τις εμπειρίες και την διάθεση να διαχειριστούν έξυπνα τα παιχνίδια και να πάρουν τους βαθμούς που θα χρειαστούν για την παραμονή τους!

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ:
Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Με ποδοσφαιριστές που οι περισσότεροι αποτελούν ρόστερ ομάδων Γ΄εθνικής κατηγορίας, θα έχει τον πρώτο λόγο στο φετινό πρωτάθλημα.
Και βέβαια στα παιχνίδια της θα αποτελεί τον στόχο για την επικράτηση  κάθε αντιπάλου της αφού όλες οι ομάδες θα προσπαθούν να κερδίσουν την Καρίτσα της Γ΄εθνικής κατηγορίας!

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ:
Η ΑΕΠ είναι ομάδα κορυφής τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει και την φετινή περίοδο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις. Ο Ηλίας Τζιόκας ξέρει να δουλεύει με νέα παιδιά και επειδή αυτό θα είναι το ισχυρό στοιχείο της φετινής περσινής, έχοντας όμως και ποιοτικούς έμπειρους παίκτες στη διάθεση του, εικάζεται πως η ομάδα της Περίστασης θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει,χτίζοντας μια ομάδα ισχυρή για φέτος, η οποία όμως θα έχει προοπτική και για το μέλλον της!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ:
Δε θα είναι εύκολα τα αγωνιστικά απογεύματα για τις ομάδες που επισκέπτονται και φέτος την νότια Πιερία. Η Ακαδημία Π.Π.Π. έχει μάθει ψηλά στη βαθμολογία και της αρέσει εκεί. Ο Δημήτρης Μιχωλός ενίσχυσε το ρόστερ του και με δεδομένη την πολύ καλή περσινή παρουσία της ομάδας του που εξασφάλισε την 2η θέση στο πρωτάθλημα, κρίνουμε ότι η Ακαδημία θα αποτελέσει ισχυρό αντίπαλο πρός όλους τους επίδοξους διεκδικητές του φετινού τίτλου!

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ:
Ξέρει τι κάνει ο ΓΑΣ Σβορώνου. Με τον Δημήτρη Παυλίδη στον πάγκο του ο ιστορικός σύλλογος της περιοχής μας, εξασφαλίζει για μια ακόμη χρονιά την παρουσία των νεαρών παικτών της ακαδημίας του στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Όποιος θα υποτιμήσει όμως το σύνολο που φτιάχνει ο νεαρός τεχνικός του ΓΑΣ, θα έχει πρόβλημα θα το πληρώσει ακριβά αφού και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές του, έχουν την ποιότητα να παίξουν ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών στην κατηγορία.

Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ:
Η ομάδα του Λόφου έχασε έναν αριθμό ποδοσφαιριστών του που την περσινή περίοδο της έδωσαν βαθμούς και ποιότητα εξασφαλίζοντας μια άνετη παραμονή και μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά έχουν γίνει κινήσεις ενίσχυσης και κράτησε στο ρόστερ της τους νεαρούς και ελπιδοφόρους παίκτες της που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Δε θα είναι εύκολος αντίπαλος ο Γ. Ολύμπιος. Σίγουρα θα περάσει μια μεταβατική περίοδο επειδή έγιναν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του αλλά είναι ομάδα που δίνει ευκαιρίες, ρισκάρει και ...κερδίζει!

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ:
Οι Πόντιοι συνεχίζουν αυτό που κάνουν εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να πραγματοποιούν μεγάλες αλλαγές. Κινούνται σύμφωνα με την αρχική τους φιλοσοφία και δίνουν τον πρώτο λόγο στην αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής τους. Ο Γιάννης Βαρβούτης είναι εξπέρ στο είδος, ξέρει να δουλεύει σωστά, δε φοβάται το ρίσκο και έχει τον τρόπο να δημιουργεί ομάδες και ποδοσφαιριστές!
Η ΠΑΕ Ποντίων με την ίδια σοβαρότητα θα αποτελεί φόβητρο στα παιχνίδια της για κάθε αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου