Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Παραίτηση Σάκη Μπίνια απο τον ΠΙΕΡΙΚΟ!

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του Σάκη Μπίνια από τη διοίκηση του Πιερικού: “Αγαπητοί μου,
Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ του Ιστορικού Αθλητικού Σωματείου για λόγους που αντιβαίνουν τις αρχές, την φιλοσοφία μου, που είχαμε αρχικά χαράξει όλοι μαζί για το κτίσιμο του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας.

Εγωισμός, προσωπική προβολή και αυθαίρετες πρωτοβουλίες δεν χωράνε στο Δ.Σ του Πιερικού, μόνο σκληρή δουλειά από ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο και ομοψυχία εάν θέλουμε το καλό του Πιερικού και την άνοδο του στη Β Εθνική και αυτό ήταν το μοναδικό μου όραμα.

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ να το καταλάβουν κάποιοι καθώς και να μην συμφωνούν με τα στοιχεία που ήθελα να πορευτεί το νέο ΔΣ του Πιερικού που θα εγκαινίαζε ένα καινούργιο ξεκίνημα με ομαδικότητα, συνεννόηση, συμπόνοια, σκληρά δουλειά, δικαιοσύνη, αξιοκρατία, και σεβασμό, οδήγησε σε έλλειψη συνεργασίας και δεν ήταν δυνατόν να παραμείνω άλλο στο ΔΣ του Πιερικού..

Συγχρόνως με το να οδηγηθώ στην παραίτηση, μου αφαίρεσαν έτσι και το δικαίωμα να προχωρήσω σε εκκαθάριση χρεών της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ που χρόνια ζητούσε όλος ο φίλαθλος κόσμος του Πιερικού.

Δεν θα πω τίποτε περισσότερο ή λιγότερο και θα απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου για διαρκή επιτυχία και άνοδο του Πιερικού.

Με εκτίμηση,
Αθανάσιος (Σάκης) Μπίνιας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου