Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Αυτός έκανε άνω-κάτω την Γ εθνική για «χάρη» των δικών του ομάδων!

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης είναι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα που καταφέρνει και επιβιώνει με τους εκάστοτε «ισχυρούς»
Ο «πόλεμος» που μαίνεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον καταρτισμό των ομίλων της Γ εθνικής κατηγορίας καλά κρατεί.

Μια τραγελαφική ιστορία που ταλαιπωρεί το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, και  που δεν λέει να ησυχάσει από τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα που πότε βάζουν την κόκκινη φανέλα και πότε την ασπρόμαυρη αναλόγως που «γέρνουν» τα συμφέροντά τους…

Δυστυχώς ή ευτυχώς η εκλογή του Βαγγέλη Γραμμένου στην νέα εποχή…..  για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπόρεσε να συνδυαστεί (ακόμη) με την παράλληλη αποβολή των λεγόμενων «βαριδίων» που δεν αφήνουν τον χώρο να αναπνεύσει!

 Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει παίξει τον ρόλο του στην κατά γενική ομολογία άσχημη εικόνα της Ομοσπονδίας μέχρι σήμερα.

Εξυπηρετώντας μόνο τα συμφέροντα της Ένωσης Δωδεκανήσου αδιαφορεί στην κυριολεξία για το συνολικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι ο άνθρωπος που σιωπηρά…. προσπαθεί  να εκμεταλλευτεί την ευλογία του Ιβάν Σαββίδη και να περάσει στην ΕΠΟ αυτό που θέλει ο ίδιος αδιαφορώντας για το τι λένε οι υπόλοιποι.

Η μεθόδευσή του παρασκηνιακά να τοποθετήσει ομάδα της Ρόδου στον όμιλο της Πελοποννήσου δυστυχώς για αυτόν έγινε γρήγορα αντιληπτό και τα σχέδια έμειναν μόνο επί χάρτου, αφού σε καμία περίπτωση ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν θα ήθελε σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανοίξει κι άλλα μέτωπα!

Ο καταρτισμός των ομίλων τελικά πήρε αναβολή για τις επόμενες  ημέρες με το έντονο παρασκήνιο να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη….

 Ο Παναγιώτης Διακοφώτης αν και κατοικοεδρεύει σε τουριστική…  περιοχή με ξενοδόχους δυστυχώς λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο!

Και σε μια τέτοια περίπτωση ο θόρυβος δεν βοήθησε τις αλχημείες και τις μεθοδεύσεις  που θα τίναζαν όλο το πρωτάθλημα στον αέρα!

 Αφού πέρασαν τα όμορφα χρόνια στην "αγκαλιά" του Ολυμπιακού ......
...βρήκε "οικογενειακή "θαλπωρή κάτω από τα φτερά του Δικεφάλου του Βορρά..
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου