Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΚΑΤΕΡΙΝΗ- Απορρίφθηκε απο το δικαστήριο η προσφυγή της Νίκης Βόλου για Πύδνα και ΝΠΣ Βόλο!

Δικαίωση για ΝΠΣ Βόλο
Απορρίφθηκε η προσφυγή της Νίκης Βόλου για τη μεταφορά ΑΦΜ και της έδρας της Πύδνας Κίτρους στο Βόλο για το νεοσύστατο Βόλο ΝΠΣ.

H σχετική ενημέρωση:

«Για μία ακόμη φορά, πολλοστή είναι η αλήθεια, ο VOLOS NFC που εδώ και περίπου ένα μήνα έχει μετατραπεί σε ΠΑΕ, δικαιώθηκε από τα Ελληνικά Δικαστήρια.

Τελευταία δικαίωση ήρθε από το Δικαστήριο Κατερίνης όπου την προηγούμενη Δευτέρα απέρριψε την προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά του συλλόγου μας.

Είναι αλήθεια ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες περιμέναμε να υπάρξει επίσημη ενημέρωση είτε από τη διοίκηση της Νίκης Βόλου είτε από νομικό της επιτελείο είτε από τους… έγκριτους δημοσιογράφους της πόλης για την εξέλιξη της τελευταίας δικαστικής διαμάχης, ωστόσο μάταια περιμέναμε.

Για το λόγο αυτό, είμαστε αναγκασμένοι να ενημερώσουμε εμείς τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου για την απορριπτική απόφαση του Δικαστηρίου.

Μία απόφαση που επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι ο σύλλογος μας ακολούθησε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε ο Βόλος να αποκτήσει την ομάδα που θα επαναφέρει το ποδόσφαιρο της πόλης στην προσκήνιο.

Αλήθεια για όλη αυτή την παραπληροφόρηση προς τους Βολιώτες φιλάθλους και τις ψεύτικες ελπίδες που τους έδιναν, θα ζητήσει κάποιος συγγνώμη;

Υ.Γ.: Και μία συμβουλή προς τις διοικήσεις της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου: Έστω και τώρα, ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τις ομάδες σας, διότι μόνο έτσι είναι πιθανό να έχετε αγωνιστικές επιτυχίες».
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου