Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ- Τέλος η «Αθλητική Ένωση Ποντίων» του αείμνηστου Θόδωρου Παπαδόπουλου

Επιτέλους, τέλος το… «Π»! – Και πάλι… «σκέτος» ΗΡΑΚΛΗΣ!
Από το 2012, που το συγκεκριμένο γράμμα… «μπήκε στη ζωή μας», προκάλεσε… «δυσπεψία» στον κόσμο του Συλλόγου, αλλά αντιμετωπίστηκε ως αναγκαίο προαπαιτούμενο της επανεκκίνησης – Πλέον, απαλείφεται και επισήμως!

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα αναφερόμασταν στο συγκεκριμένο θέμα, αν δεν το έφερνε στο φώς της δημοσιότητας η σημερινή (11/8) έκδοση της εφημερίδας “Fair Play”, καθώς ήταν επιλογή μας να το τηρήσουμε εκτός φώτων δημοσιότητας, μέχρι να ανακοινωθεί ως οριστικό.

Για να εξηγούμαστε, ήταν γνωστό στους ασχολούμενους με τα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, ότι με αφορμή την επανασύσταση της ΠΑΕ, θα καταβάλλονταν όλες οι απαιτούμενες φοροτεχνικές και γραφειοκρατικές προσπάθειες, προκειμένου ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής να απαλλαγεί από το  – όπως και να το κάνουμε – ξένο και άσχετο προς την ιστορία του και το πραγματικό όνομα του Συλλόγου, «Π»…

Το «Αθλητική Ένωση Ποντίων», δηλαδή, που αναγκαστικά προστέθηκε επί εποχής της πρώτης επανεκκίνησης, του αείμνηστου (ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του), Θόδωρου Παπαδόπουλου. Μία επιλογή, η οποία επιστρατεύθηκε, προκειμένου να σηκωθεί η ομάδα από τον τάφο, που την καταδίκασε και τότε, δολοφονώντας την, το σάπιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο.

Από το 2012 αυτό το «Π» – όσο και να μην το κοινολογούσαν, διότι ήξεραν ότι δεν γίνεται διαφορετικά – είχε καθίσει «βαρύ» στον κόσμο της ομάδας και η ειδική εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ, με την ταυτόχρονη επανασύσταση της νέας, προσέφερε την ευκαιρία της απάλειψής του από το επίσημο όνομα της ομάδας.

Εφόσον το ζήτημα δημοσιοποιήθηκε, λοιπόν, δεν έχουμε καμία αναστολή να αναφερθούμε σε αυτό το σημαντικότατο για το γόητρο του Ημίθεου ζήτημα, καθώς ο «κυανόλευκος» κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό το «Π»,(το οποίο ωστόσο λειτούργησε ευεργετικά στην «πρώτη Ανάσταση» της ομάδας – και ευτυχώς που προέκυψε τότε η πρωτοβουλία του Θόδωρου Παπαδόπουλου – αλλά που τόσο μας ξένιζε), δεν θα υπάρχει άλλο στη ζωή μας από τα τέλη Αυγούστου!

Μετά από μεθοδικές προσπάθειες της διοικούσας επιτροπής, το νέο επίσημο όνομα της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, η οποία βρίσκεται υπό σύσταση, θα είναι «ΠΑΕ Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908», δηλαδή Αθλητική Ένωση Ηρακλής, τουτέστιν – καθαρά – Ηρακλής…

Όσο για το «Αθλητική Ένωση», ήταν γραφειοκρατικώς και φοροτεχνικώς επιβεβλημένο να τεθεί ως πρόθεμα, το οποίο, ωστόσο, σε τίποτε δεν αλλοιώνει το γνήσιο όνομα της ομάδας, καθώς, ΟΝΤΩΣ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ  ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!!!

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα σχήμα προσδιορισμού και όχι για αλλοίωση του “original” ονόματος του Συλλόγου, όπως ακριβώς έχει καθιερωθεί με το πρόθεμα «Γυμναστικός Σύλλογος» στον ονοματικό τίτλο του Ερασιτέχνη!

Κρίμα, λοιπόν, που κόβεται η δυνατότητα της «κρύας» και κακόγουστης… δήθεν «καζούρας» από… «αντιφρονούντες συμπολίτες», αλλά αυτή η ομάδα σε όλα βρίσκει λύση και είναι πλασμένη για να επανέρχεται…

Και επανέρχεται, σε όλα τα επίπεδα…
Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου