Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ 3-0 Δυνατό φιλικό στη Νεοκαισάρεια! (φωτο)

Δυνατό φιλικό προετοιμασίας στη Νεοκαισάρεια με τον τοπικό Αχιλλέα να υποδέχεται την ΑΕ Περίστασης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπο υψηλές θερμοκρασίες και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που αγωνίσθηκαν. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να πάρουν αγωνιστικό χρόνο σε φιλική αναμέτρηση και θα ξεμουδιάσουν από τα καθημερινά τρεξίματα της προετοιμασίας τους.

Η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους, όταν ο Κατσαμάγκας  πλάσαρε από καλή θέση και λίγο πλάγια αριστερά, άουτ.
Στο 10ο λεπτό ο Αποστολίδης θα εκτελέσει φάουλ στο 2ο δοκάρι, στην πορεία της μπάλας θα βγεί ο Τσιμπούκας, θα πάρει την κεφαλιά για να διώξει σε κόρνερ δύσκολα ο Τζιμόπουλος.
Στο 16΄πολύ καλή απόκρουση σε κόρνερ του Τσιμόπουλου σε επίσης καλή προσπάθεια και σουτ του Κατσαμάγκα
Στο 19΄καλό σουτ του Κλιάνη θα μπλοκάρει ο Γαλάνης.   Στο 25΄πολύ καλή σέντρα του Σοφιανίδη από αριστερά, καρφωτή κεφαλιά ο Κουσουρής και καλή απόκρουση του Γαλάνη που θα μλοκάρει την μπάλα.
Στο 28΄από κόρνερ του Δερμίση γυριστό σουτ από κοντά του Παγωνίδη για να μλοκάρει ο Τζιμόπουλος που θα σώσει ξανά 2 λεπτά αργότερα σε σουτ του Νίκα από καλή θέση.
Στο 33΄ο Αχιλλέας θα κερδίσει πέναλτι όταν σε ατομική ενέργεια του Κατσαμάγκα από αριστερά και γύρισμα μέσα στην περιοχή, η μπάλα θα βρεί σε χέρι αμυντικού της ΑΕΠ. Το πέναλτι θα μετατρέψει ο Κατσαμάγκας σε γκολ κάνοντας το 1-0.
Έτσι μπήκαν οι δυο ομάδες στο ημίχρονο για να ξεκινήσει το 2ο μέρος με τους δυο τεχνικούς να πραγματοποιούν τις πρώτες τους αλλαγές.

Στο 55΄από λάθος της άμυνας της ΑΕΠ θα βγεί μόνος ο Καταχιώτης και θα πλασάρει ψηλά άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Τσουρέκας θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του πετυχαίνοντας το 2-0.
Στο 65΄και μετά από πολύ ωραία σέντρα του Αλεξανδρίδη από δεξιά, ο Ναρίνογλου με μονοκόματο σουτ  θα πετύχει το 3-0.
Στο 72΄και από πάσα του Ίτσιου, ο Τσουρέκας θα σουτάρει για να βγάλει δύσκολα με τα πόδια ο Τζιμόπουλος.
Στο 78΄ωραίο σουτ του Καταχιώτη θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής ο Ασλανίδης Γ. με βοηθούς τους Ραφαηλίδη και Μαυρόπουλο .

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Γαλάνης, Καταχιώτης, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Παγωνίδης, Ναρίνογλου, Ίτσιος, Νίκα, Καραφέριας, Κατσαμάγκας.
Έπαιξαν και οι Αλεξανδρίδης, Γκαράτζιας, Ευαγγελόπουλος, Κώστας, Τσουρέκας, Παπαθανασίου, Βασιλειάδης.

ΑΕ Περίστασης (Ηλίας Τζιόκας): Τζιμόπουλος, Κατσάρας, Μαχαιρίδης, Δημητρίου, Νίκου, Παπαγιαννόπουλος, Κλιάνης, Νικολαΐδης, Σοφιανίδης, Φρίντζ, Κουσουρής
Έπαιξαν και οι Αγγελάτος, Κούμπουλα, Ταβουκτσής,  Κλιάνης Αλ.,  Κολαξίδης, Γεροστέργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου