Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Φωτιά ο 2ος όμιλος της Γ΄Εθνικής με Πιερικό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας!

Μια πρόβλεψη που επικρατεί για τον την σύνθεση των ομάδων που θα αποτελέσουν τον 2ο όμιλο της φετινής Γ΄Εθνικής κατηγορίας, μας δίνει ο καλός φίλος και συνάδελφος Αργύρης Τσιγγενόπουλος του sportsup.gr.

Άν τελικά επαληθευτεί και βγεί με αυτές τις ομάδες ο όμιλος της κεντρικής Μακεδονίας επι της ουσίας, γιατί έτσι ταιριάζει χιλιομετρικά για όλες τις ομάδες, τότε θα δούμε σίγουρα φέτος ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με ομάδες που και ιστορικά αλλά και αγωνιστικά, έχουν να επιδείξουν πολλά τόσο για το παρελθόν, όσο και το παρόν τους στην Γ΄εθνική κατηγορία.

Κάποιες απο αυτές, εκπροσωπούν ολόκληρες πόλεις και σίγουρα βγάζουν δυναμική που θα παίξει τον ανάλογο ρόλο στην τελική έκβαση του πρωταθλήματος, αν αναλογισθεί κανείς ότι όπως και πέρσι, πέφτουν και φέτος οι μισές απο τις ομάδες του ομίλου!

Ας δούμε λοιπόν τις 14 ομάδες που ίσως αποτελέσουν τον 2ο όμιλο:
Μακεδονικός, Λαγκαδάς, Κύμινα, Κουφάλια, Αγροτικός Αστέρας, Τριγλία, Παλαιοχώρι, Αλμωπός Αριδαίας, Εδεσσαϊκός,  Γιαννιτσά, Νίκη Αγκαθιάς, Βέροια, Πιερικός, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Αναμένουμε λοιπόν την 6η Σεπτεμβρίου να βγάλει οριστικά η ΕΠΟ τους ομίλους (αυτό παίζεται βέβαια, στην Ελλάδα ζούμε), ώστε να δούμε άν τελικά η πρόβλεψη επαληθευτεί γιατί οι ...ζυμώσεις συνεχίζονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου