Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- Αύριο με Καρίτσα, 25/8 στον Βόλο. Παρελθόν ο Ταουσάνης!

Φιλικό με τον Βόλο έκλεισε για τις 25 Αυγούστου ο Αιγινιακός.
Το Σάββατο (18/8) ο Αιγινιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Καρίτσας σε φιλικό παιχνίδι. Το δεύτερο κατά σειρά τεστ που θα δώσει η ομάδα της βόρειας Πιερίας είναι αυτό που θα γίνει στις 25 Αυγούστου, εκ νέου εκτός έδρας, με τον ΝΠΣ Βόλο.

Μεταγραφικά η ομάδα της βόρειας Πιερίας δεν έχει τελειώσει. Τουλάχιστον ένας παίκτης θα αποκτηθεί ακόμη. Σημειώνεται ότι o Βόσνιος επιθετικός Ανέλ Χότζιτς έλυσε το συμβόλαιό του και αποχώρησε, ύστερα από έξι μήνες συνεργασίας.

 Τέλος συνεργασίας του με Γιώργο Ταουσάνη. 

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Ταουσάνη ανακοίνωσε η διοίκηση του Αιγινιακού, με τον ποδοσφαιριστή να μην συνεχίζει άλλο στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας και να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός ήδη έχει κάνει κάποιες επαφές με ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και κυρίως τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Αιγινιακός ανακοινώνει την λύση συνεργασίας κοινή συναίνεση με τον ποδοσφαιριστή Ταουσάνη Γεώργιο για προσωπικούς λόγους. Η ΠΑΕ Αιγινιακός του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου