Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Σύμβουλος τεχνικών θεμάτων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων του 2021 ο τεράστιος Σάββας Καρυπίδης!

«Η βούληση της Ομοσπονδίας και του Δήμου Πειραιά να διοργανωθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων του 2021 στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, εκφράστηκε απόλυτα από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, αλλά και από τον πρόεδρο της ΟΧΕ, Κώστα Γκαντή που επεφύλασσε και μία έκπληξη ανακοινώνοντας την συνεργασία με τον εμβληματικό Σάββα Καρυπίδη ως συμβούλου σε τεχνικά θέματα».

Ο Σάββας Καρυπίδης, που χειροκροτήθηκε θερμά, είπε ότι «πριν μιλήσω για το παγκόσμιο θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που διακρίθηκαν, στη Νέα Ιωνία, στον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ αλλά και στα χρυσά κορίτσια μας, που με έκαναν πιο ευτυχισμένο από τις ίδιες. 

Απέχω λίγα χρόνια από το άθλημα, αλλά βλέπω ότι έχετε ανεβάσει τον πήχη και το χάντμπολ είναι σε ανοδική πορεία. Μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι στο πλευρό σας, να δώσω όσα έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να βγάλουμε ασπροπρόσωπη την Ελλάδα και να φτάσουμε ψηλά».

και συμπλήρωσε:
"Η ανάθεση μιας τέτοιας εξέχουσας θέσης, αποτελεί ξεχωριστή στιγμή της σταδιοδρομίας μου. Εύχομαι να υπηρετήσω το άθλημα που τόσο αγάπησα όλα αυτά τα χρόνια ως ενεργός αθλητής & από τη θέση του τεχνικού συμβούλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Εφήβων.

 Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου τόσο από την Ομοσπονδία όσο και από τον Δήμο Πειραιά μου δίνει κίνητρο να σταθω αρωγός και να εργαστώ σκληρά για μια διεθνούς ακτινοβολίας αθλητική διοργάνωση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου